adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3
Turkish Technic’in havacılık bakım ve mühendislik alanındaki öncülüğünden yararlanmak ve hava aracı bakım teknisyeni olarak kariyerinize yön vermek ister misiniz? Turkish Technic, havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olarak, genç yetenekleri bünyesine katmak amacıyla kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır.

Programın İçeriği ve Süresi​

• Kapsam: Minimum 2400 saatlik Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Lisansı Temel Eğitim Sertifika Programı, hem teorik hem de pratik eğitim unsurlarını içerir.
  • Süre: Eğitim süreci 12 ay teorik ve 9 ay pratik olmak üzere toplam 21 ay sürecektir. Eğitimi tamamlayan adaylar, Turkish Technic’in ilgili birimlerinde "uçak bakım teknisyeni" olarak görev alacaklardır.
  • Yer: Eğitim, Turkish Technic’in Atatürk Havalimanı (ISL) tesislerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Ücretleri ve Şartlar​

• Ücret: Program bedeli €34.000 olup, eğitim tamamlandıktan sonra 120 ay boyunca ücretlerden kesinti yapılacaktır.
  • Ödeme: Eğitim süresince asgari ücret ödemesi yapılacaktır.

Genel Başvuru Kriterleri​

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Adli sicil kaydı bulunmamak.
  • 01.01.1999 ve sonrasında doğmuş olmak.
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak.
  • Daha önce THY A.O veya iştiraklerinde disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak.
  • A2 düzeyinde İngilizce bilgisi.

Mezuniyet Şartları​

Aşağıdaki bölümlerden mezun olmak:

• Uçak Teknolojisi, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Gemi Makineleri İşletme, Mekatronik, Metal Teknolojisi, Motor Teknolojisi ve benzeri ilgili bölümler.

Aranan Nitelikler​

• Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak.
  • Takım çalışmasına yatkın olmak.

Sağlık Koşulları​

Adayların sağlık muayenesi sırasında tıbbi geçmişleri hakkında doğru bilgi vermeleri gerekmektedir. Sağlık koşulları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal İmkanlar​

Turkish Technic, çalışanlarına çeşitli sosyal avantajlar sunmaktadır:

• Türk Hava Yolları uçuşlarında indirimler.
  • Özel sağlık sigortası ve sosyal yardımlar.
  • Yılda dört ikramiye, lisans tazminatı ve kreş desteği.
  • Geniş servis ağı, yemek hizmetleri ve işyeri hekimi desteği.
  • Eğitim ve gelişim fırsatları, sosyal kulüp faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri.

Başvuru Süreci​

• Başvuru Tarihi: İlan 11.08.2024 tarihine kadar açık olacaktır.
  • Başvuru: TC kimlik numarası, isim soyisim ve doğum tarihini doğru girerek başvuru yapabilirsiniz. Özgeçmişinizin güncel ve eksiksiz olması gerekmektedir.
Başvurularınızı yapmak ve Turkish Technic ailesinin bir parçası olmak için buraya başvurabilirsiniz.
.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt