Video Mülakat Sonrası Dönüş

flyyyy

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta (10-14 Şubat arası) video mülakata giriş yapıp dönüş alan oldu mu acaba?

Ayrıca son zamanlarda forumda genel olarak dönüşler hep olumsuz görünüyor, yakın zamanda kurul daveti alan veya video mülakat aşamasını olumlu tamamlayan kimse olmuş mudur acaba?

Dostum selamlar, bir sorum olacak sana. Video mülakatın gün ve saatleri nasıl oluyor? Hafta içi ve mesai saatlerinde olması zorunlu mu?
Mail geliyor ve ..... tarihi 23.59a kadar tamamlayiniz yaziyor. O tarihe kadar istediginiz zaman yapabilirsiniz

Mail geliyor ve ..... tarihi 23.59a kadar tamamlayiniz yaziyor. O tarihe kadar istediginiz zaman yapabilirsiniz
Dostum bir soru daha takıldı aklıma, psikolog görüşmesinden çıktıktan kaç gün veya saat sonrasına kadar video mülakatı tamamlamamız gerekiyor?

Dostum bir soru daha takıldı aklıma, psikolog görüşmesinden çıktıktan kaç gün veya saat sonrasına kadar video mülakatı tamamlamamız gerekiyor?
Ben cuma psikologa girdim pazartesi mail geldi çarsamba 23.59a kadar bitirin yaziyordu

Merhaba, öncelikle sürecinizde başarılar dilerim. Psikolojik mülakat ve video mülakat tecrübelerini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Forumda paylaşılan soruların birebir aynısı gerçekten. Psikolojik mülakat bekledigimden daha yumuşak geçti hatta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt