Ben de video mulakatta elenenlerdenim. Sorular oldukca basit cevaplanabilecek insan kaynaklari sorulariydi. Benim video mulakatim oldukca iyi gecmisti fakat olumsuz sonuclandi.
Benim fikrime gore video mulakat aday elemek, kurula herkesi cikartmamak icin konulmus bir asama. Neye gore eliyorlar diyorsaniz; bence psikolojik gorusmeden de sorunsuz gectiyseniz (bu asamada elenme durumu yok fakat psikolojik bir yetersizlik bulunursa yine video mulakat sonucunuzu etkileyebilir bence), mollymawk test sonuclarina gore en iyi skorlari elde eden adaylari degerlendiriyorlar.
Benim mollymawk sonuclarim kotu degildi. (Spatial orientation: 83, working memory:78, time sharing: 61) Fakat elenip elenmemenize etki etmeyen matematik fen ve ingilizce modulu de bu asamada degerlendiriliyor diye dusunuyorum. Benim ingilizce skorum oldukca dusuk gelmisti. Sinavda karsima cikan kelimeler oldukca zorlayiciydi bana gore (ingilizce seviyem b2 denebilir). Bence burada elde ettigim dusuk skor video mulakat asamasinda da degerlendirildi ve yetersiz bulundu.