Video Ön Mülakat Aşaması

Kdot

Yeni Üye
Herkese selam,

Video ön mülakat aşamasının baraj noktası olduğunu herkes farketmiştir. Bu başlığı açma sebebim adayların gerekli bilgileri birbirleriyle paylaşması içindir. Pek çok kişinin aklında olan bazı soruları toplu bir şekilde sormak istiyorum.

1- Bu aşamada başarılı olmak için nelere dikkat etmek lazım ?
2- Aşamayı geçmiş olan kişiler kendi tecrübelerini aktarabilir mi ?
3- Olumlu veya olumsuz olması durumunda geri dönüş maili almak ne kadar sürüyor ?
4- Elenme durumunda adaylar hangi sebeplerden genel olarak elenmektedir ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım bu başlık pek çok adayın sorularını bulmasında faydalı olur.

Merhaba, ben perşembe günü psikolog görüşmesine gittim ama bana henüz mülakat maili gelmedi. O aşamada elenme olmadığını söylemişlerdi, yani depresif vb bir sıkıntım da yok bildiğim kadarıyla orada da herhangi bir şekilde konusu geçmedi. Umarım psikolog görüşmesinde elenerek tarihe geçmemişimdir ahhaahah. Size mail geldi mi?

Merhaba, ben perşembe günü psikolog görüşmesine gittim ama bana henüz mülakat maili gelmedi. O aşamada elenme olmadığını söylemişlerdi, yani depresif vb bir sıkıntım da yok bildiğim kadarıyla orada da herhangi bir şekilde konusu geçmedi. Umarım psikolog görüşmesinde elenerek tarihe geçmemişimdir ahhaahah. Size mail geldi mi?
Merhaba sonuç ne oldu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt