Benim sonucum da 1.5 hafta sonra olumsuz açıklanmıştı. Video ön mülakatının amacını anlamış değilim. 2-3 soru soruluyor, hepsi de sitede yazılan sorulardan geliyor. İyi cevaplıyorsun ama sonuç olumsuz. Psikolog görüşmesindeki hanımefendiye de saygım sonsuz, okumuş bitirmiştir. Ama CRM değerlendirmesinin bu alana daha fazla uzmanlaşmış psikologlar tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben aslen denizciyim; denizdeki kuralları anlatıyorum, bunun geleneksel olduğunu, geçmişten geldiğini ve havacılıkla paralel olduğunu söylüyorum. Bunu da havacılık ve/veya denizcilik alanında bilgisi olanlar neden böyle olduğunu bilir. Ama gel gelelim ki bana yorum yaparak “Bence siz kuralları anlamamışsınız; havacılıkla denizcilik kuralları paralel olamaz, havacılık bambaşka bir şey.” diyor. Kimse buna değinmemiş, şu an ben başka bir firmada cadetim ama bunu belirtmek istedim. Tabiri caizse bomboş bir mülakattı. Başarılı olup geçenlere lafım yok, tabii ki arkadaşlar hepiniz alın terinizle kazanmış geçmişsinizdir; sadece bu sürecin çok kötü yönetildiğini düşünüyorum.