Fıtık Başlangıcı veya Bulging Class-1'e Engel Mi

salij.ersoz

Yeni Üye
Merhaba,
2 sene önce yaşadığım bir ağrıdan dolayı bel fıtığı başlangıcı olduğumu öğrendim. E nabızda sadece 2 diskte bulging var yazıyor. Bu durum class1 deki mr da da gözükecektir. Sağlıktan elenme ihtimal çok yüksek midir tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler

Bulging tanısıydı di mi. Zaten kabin memurlarının daha dayanaklı olması bile lazım ayakta da duruyorlar pilotlukta da etmezler inş.
Çok teşekkür ederim
Pek çok hakim değilim konuya fakat kardeşim kabin memuru başvurusunda boynunda aynı sorun vardı fakat THY doktoru başlangıç olduğu için sorun etmemişti, tabi sizin durumunuz çok daha farklıdır muhtemelen sadece paylaşmak istedim.

Bulging tanısıydı di mi. Zaten kabin memurlarının daha dayanaklı olması bile lazım ayakta da duruyorlar pilotlukta da etmezler inş.
Çok teşekkür ederim
Benzer bir problemim var pek çok yerde sordum genel kanı şu şekilde sinir basısı yoksa ve ileri seviye değilse ekstrüzyon gibi ön sağlıktan direkt elenmenize sebep olmaz ancak ön sağlıkta hekim ek tetkik isteyecektir yüksek ihtimalle. Burada sorun yaşamayıp class 1 sürecine devam ederseniz orada tekrar omurganıza mr çekilmez.

Benzer bir problemim var pek çok yerde sordum genel kanı şu şekilde sinir basısı yoksa ve ileri seviye değilse ekstrüzyon gibi ön sağlıktan direkt elenmenize sebep olmaz ancak ön sağlıkta hekim ek tetkik isteyecektir yüksek ihtimalle. Burada sorun yaşamayıp Class-1 sürecine devam ederseniz orada tekrar omurganıza mr çekilmez.
Çok teşekkür ederim. Ek tetkik için kendimiz başka bir sağlık kuruluşuna mı başvuruyoruz?

Benzer bir problemim var pek çok yerde sordum genel kanı şu şekilde sinir basısı yoksa ve ileri seviye değilse ekstrüzyon gibi ön sağlıktan direkt elenmenize sebep olmaz ancak ön sağlıkta hekim ek tetkik isteyecektir yüksek ihtimalle. Burada sorun yaşamayıp Class-1 sürecine devam ederseniz orada tekrar omurganıza mr çekilmez.
On saglik dediginiz asama tam olarak nasil gerceklesiyor? Yani son asamaya kaldigimizda, hastaneden Class 1 alip sirket doktoruna muayene oluyoruz diye biliyordum. Eger siz tam isleyisi biliyorsaniz yazabilir misiniz?
Class 1 alirken herkes MR a giriyor mu, ben Class 1 de yok diye biliyordum

On saglik dediginiz asama tam olarak nasil gerceklesiyor? Yani son asamaya kaldigimizda, hastaneden Class-1 alip sirket doktoruna muayene oluyoruz diye biliyordum. Eger siz tam isleyisi biliyorsaniz yazabilir misiniz?
Class-1 alirken herkes MR a giriyor mu, ben Class-1 de yok diye biliyordum
Şirket hekimi sağlık aşamasına geldiğiniz zaman e nabız kayıtlarınızı ayrıntılı biçimde inceliyor orada bir sıkıntı görmezse sizi class 1 e yönlendiriyor eğer orada bir sorun görürse sizi o aşamada eleyebilir veya o durumla ilgili ek muayene isteyebilir ardından değerlendirip süreçle ilgili karar verir class-1 de mr çekilmiyor şirket hekimi isterse sizden ek tetkik olarak ister zaten

Şirket hekimi sağlık aşamasına geldiğiniz zaman E-Nabız kayıtlarınızı ayrıntılı biçimde inceliyor orada bir sıkıntı görmezse sizi Class-1 e yönlendiriyor eğer orada bir sorun görürse sizi o aşamada eleyebilir veya o durumla ilgili ek muayene isteyebilir ardından değerlendirip süreçle ilgili karar verir class-1 de mr çekilmiyor şirket hekimi isterse sizden ek tetkik olarak ister zaten
Anladim tesekkur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt