PACE Sürecim Sonlandırıldı

aklihavada

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,

PACE gün seçimi mailimi aldıktan hemen sonra seçim yaptım ve davetiye aldım. Katılım teyidi formunu da doldurmama rağmen sürecimin sonlandırıldığına dair mail aldım. Sanırım formu submit ederken bir problem yaşadım, emin değilim. Sorduğumda form tarafımıza ulaşmadı ve süreciniz sonlandırıldı diye dönüş yapıldı. Benzer durumu yaşayan var mı?

Selam arkadaşlar,

PACE gün seçimi mailimi aldıktan hemen sonra seçim yaptım ve davetiye aldım. Katılım teyidi formunu da doldurmama rağmen sürecimin sonlandırıldığına dair mail aldım. Sanırım formu submit ederken bir problem yaşadım emin değilim, sorduğumda form tarafımıza ulaşmadı ve süreciniz sonlandırıldı diye dönüş yapıldı. Benzer durumu yaşayan var mı?
Telefonla arandınız mı? Gelen telefonu kabul edip katılacağım diye seçmek gerekiyor.

Telefonla arandınız mı? Gelen telefonu kabul edip katılacağım diye seçmek gerekiyor.
Telefonla aranmadım sevgili admin. Aranma durumunu biliyordum fakat aranmadım. Basvuru surecimde kullandigimdan farkli bir mail adresiyle yanitladim sanirim webde otomatik acilmis olabilir, kontrol etmelerini rica ettim. Ya da sistemsel bir sorun oldu ve karsiya ulasmadi bilemiyorum. Kontrol edecekler fakat ulasmadiysa bu sebepten surecimin sonlandirirlarsa uzucu olacak :(

Merhaba ben bugün tarih sececekken yeni bı mail geldi tarih seçileme kısmında aksaklık olduğu ve en yakın zamanda bilgilendirme yapilcagi söylendi.Bu durumda form vs doldurmadan yeni bı randevu maili beklemeliyim değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt