Pegasus Skytest Modülleri ve CadetPro

SPECIAl PENCIl

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Skytest tecrübesi olan biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Ben Cadetpro ile çalışıyorum ama özellikle Vigilance 1, Capacity ve IPP çok hızlı değil gibi. İki görev yaptığımız için aslında bu normal ama daha hızlı hale çalışmam gerekiyor mu yoksa Cadetpro'nun birebir aynısı mı çıkıyor sınavda? Ayrıca Worm game'de bir sağ, iki sol, üç sağ gibi sürekli değişen bir yönlendirme yok değil mi? Skytest'te o şekilde de biraz gözüm korktu açıkçası.

Burda açıkladım. Bakabilirsiniz. İyi çalışmalar dliyorum.

Burda açıkladım. Bakabilirsiniz. İyi çalışmalar dliyorum.
Merhaba, Pegasus SkyTest'de Matematik ve Fizik modülleri icin kağıt kalem veriyorlar mi ? Ya da vermeseler de kendimiz getirip kullanabiliyor muyuz ?

Merhaba, Pegasus SkyTest'de Matematik ve Fizik modülleri icin kağıt kalem veriyorlar mi ? Ya da vermeseler de kendimiz getirip kullanabiliyor muyuz ?
Kağıt kalem veriyorlar, dışarıdan getirmek yasak.

Tesekkur ederim, bu arada sınava ayjet'de mi giriliyor ?
Evet, ben Ayjet’te girmiştim. Eğer değişiklik olmadıysa orda devam ediyordur fakat bir değişiklik söz konusu olursa, operasyonel planlamalar doğrultusunda size nerede gireceğinize yönelik mail gelecektir.

Evet, ben Ayjet’te girmiştim. Eğer değişiklik olmadıysa orda devam ediyordur fakat bir değişiklik söz konusu olursa, operasyonel planlamalar doğrultusunda size nerede gireceğinize yönelik mail gelecektir.
konudan alakasız ama itep'den ne kadar sonra planlamanız yapılmıştı acaba?

modül içinde matematik hesaplaması varsa akıldan yapmak gerekiyor. Ama sadece fizik ve matematik sınavıysa kağıt ve kalem verilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt