Skytest sonrası sürecim sonlandırıldı

gorgos96

Yeni Üye
Merhabalar,

Pegasus Cadet programına başvurmuştum. Dün girdiğim Skyest sınavı sonrası bugün sürecimin tamamen sonlandığına dair mail aldım. Normalde retest hakkımız var diye biliyorum fakat mail içeriğinde sınav sonucumdan bahsedilmeksizin sürecimin sonlandığını belirtmişler ve iş arayışlarımda başarılar dilemişler. Konu hakkında bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek birisi var mıdır?

İlk aşama olan İngilizce sınavında yapılan bilgilendirmede de retest hakkımız olduğu söylenmişti ancak son derece kapıyı kapayan tonda bir mail aldığım için kafam karıştı.

Merhaba, SkyTest re-test hakkı bulunuyor diye biliyorum.
Merhabalar,

Ben de bu şekilde biliyorum ondan dolayı aldığım maile son derece şaşırdım. Süreci tamamen bitiren tonda, "iş arayışımda başarılar" dileyen ifadeler içeren bir maildi. Retest hakkında da herhangi bir ibare yoktu mailde. Zaten mailin içeriğinde "sınavdan kaldığım" yönünde bir ifade de yoktu. "Gösterdiğin ilgi için teşekkürler, şu anda başvuruna olumlu yanıt veremiyoruz" ve akabinde "iş arayışlarında başarılar" şeklindeydi.

Bu maillerin genel prosedürü müdür? Retest hakkım belirtilmemesine rağmen mevcut olabilir mi?

Hocam kendilerine sordunuz mu? Cevap verdiler mi? Benim de ilgimi çekti konu
Evet Cuma mail atmıştım. Bu sabah İK telefonla aradı ve sistemsel bir hatadan dolayı yanlış mail atıldığını iletti. Sınavdan kalmışım ancak retest hakkım mevcut. 1 ay sonra planlama için ulaşmamı istediler.

Bu arada konudan bağımsız hangi modüllerden kaldığımı öğrenmenin bir yolu var mı?

Evet Cuma mail atmıştım. Bu sabah İK telefonla aradı ve sistemsel bir hatadan dolayı yanlış mail atıldığını iletti. Sınavdan kalmışım ancak retest hakkım mevcut. 1 ay sonra planlama için ulaşmamı istediler.

Bu arada konudan bağımsız hangi modüllerden kaldığımı öğrenmenin bir yolu var mı?
Maalesef bilgim yok hocam. Belki ayjeti ararsanız onlar sonuçları bildirirler size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt