Sunexpress Mollymawk Sınav Yeri

Merhaba itepten sonra mollymawk linki geldi. İstanbul’da yaşıyorum ama antalyaya gitmek de sorun olmaz. Zaten SkyAviation için de ücret yatırmamız lazım diye biliyorum. Tecrübe edenler hangisini önerir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
SkyAviation'da giren çok yakın arkadaşım var. Çok yardımcı olduklarını ve çok rahat olduğunu aktardı. Sizin için hangisi daha uygun geliyorsa onu tercih edebilirsiniz.

Merhaba itepten sonra mollymawk linki geldi. İstanbul’da yaşıyorum ama antalyaya gitmek de sorun olmaz. Zaten SkyAviation için de ücret yatırmamız lazım diye biliyorum. Tecrübe edenler hangisini önerir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
SkyAviation'da girdim hiçbir eksisi yok gayet iyilerdi sınav ortamıda güzel tavsiye ederim

Hocam selam, Mollyhawk nasıl geçti şu an hangi aşamadasınız acaba. Bilgi vermeniz mümkün mü ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt