İstihdam koruma açıklaması.

ekselans45

Aktif Üye
Yeni haberler ortaya çıkmış doğruluğundan emin olmamakla beraber buraya yazarak sizlerle konuşmak istedim. Haberin içeriği THY’nin bu yıl içerisinde istihdamını koruyacağı yönünde. Sizce bu durum tüm ilanları mı kapsıyor ? Örneğin cadet ilanları

Son düzenleme:
Cadetler de sigortalı çalışan olduğu için onları da kapsayabilir diye düşünüyorum. Ama sektör dinamik, tek bir söze bakmamak lazım. Pegasus da cadeti kapatmayacağız dedikten 2 gün sonra kapattı. Şimdi istihdam yeterli derler, 2 ay sonra bir anda başvuru ekranıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Aslında şu vakitler adaylar için en büyük şans.

Kapsıyor olabilir, ancak yılda 2-3 kere ilan açılan ve yüzlerce alım yapılan süreçten şu anki duruma da bir günde geldiğimizi de unutmamamız gerek bence. Yapılan planlamanın bu olması önümüzdeki süreçte değişmeyeceği anlamına da gelmiyor gördüğümüz üzere. O yüzden bize de durumu fırsata çevirip iyi hazırlanmaktan başka bir şey kalmıyor

Katılıyorum. Şöyle düşünmekte fayda var. Şirketin kendisi bile durumu tam olarak öngöremiyor. Belki 2 ay, belki 1 sene sonra ilan gelecek. Sonuçta bir ay öncesine kadar cadet ilanı açıktı, demek ki süreç onlar için de değişken olabiliyor. Ben sonbahar-kış için umutluyum ama seneye kalırsa da elimizden bir şey gelmez. Buradaki olumsuz yorumlara da çok takılmamak gerek çünkü iki taraf için de öngörülebilen bir durum yok. En azından elimizden geleni yaptık deriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt