bana tam olarak 14 gün verildi, farklı süreler tanınan arkadaşlar da vardır belki.Çalışmak için ortalama ne kadar süre veriliyor?
Denemelerde 2550-2650 arasındaydım zor bi modül değil. Mollymawk zaten genel olarak zor bir sınav değil. Sınavda ise %87 geldi sonucumMerhaba molly de time share de kaç puan yapıp geçtiniz şimdiden teşekkürler
sınav sonucu %25 i geçince geçiyoruz di mi ?Denemelerde 2550-2650 arasındaydım zor bi modül değil. Mollymawk zaten genel olarak zor bir sınav değil. Sınavda ise %87 geldi sonucum
evetsınav sonucu %25 i geçince geçiyoruz di mi ?
Hiç matematiğiniz yoksa biraz çalışın. Geçen ay açık olan ilanda mat fizik kısmından kalma yoktu.Bilgi modüllerinden elenmenin olmadığı bilgisi kesin mi ? sınava 4 günüm kaldı son çalışmalarımı ona göre şekillendirmek istiyorum
İK'daki hanımefendi bize bilgi modüllerinde kalma yok demişti. Hatta bi arkadaş diğer modülleri geçtiği halde ingilizceden kalmıştı sonra bizle beraber diğer aşamalara devam etti.Bilgi modüllerinden elenmenin olmadığı bilgisi kesin mi ? sınava 4 günüm kaldı son çalışmalarımı ona göre şekillendirmek istiyorum
anladım hocam, sizin süreciniz nasıl devam ediyor acaba ?İK'daki hanımefendi bize bilgi modüllerinde kalma yok demişti. Hatta bi arkadaş diğer modülleri geçtiği halde ingilizceden kalmıştı sonra bizle beraber diğer aşamalara devam etti.