Mollymawk Mollymawk, Kurul ve Sağlık

alphabravo

Yeni Üye
Herkese merhaba bi kaç sorum olacak cevap bulamadım.

1-) Daha önce 5-2-1 ay olmak üzere ssri antidepresan kullandım. Toplam 8 ay ancak tek seferde 6 ay yok. Diğerleri için kesin eleniyorum diye biliyorum yanlışsam düzeltin ama sunexpress için durum nedir?

2-) Geçen hafta iTEP'e girdim ve her bölümden 3.5 aldım. Speaking için istenen minimum puanı aldım ancak yine de mükemmel bir ingilizcem olduğu anlamına gelmiyor. Diğerlerinin aksine sunexpress kurul mülakatının tamamen ingilizce geçtiğini duydum. Bu doğru mu? Doğruysa bu konuda tecrübesi olan kimse var mı? Gerekli asgari puanı aldım ama ortalama 1 saatlik bir mülakatın tamamını ingilizce yönetmek başka bir şey diye düşünüyorum. Bu konuda tavsiye ve tecrübelere ihtiyacım var.

Teşekkürler

@admin

Öncelikle itep sınavını geçtiğiniz için tebrik ederim. Sağlık kontrolleri konusunda tam bir bilgiye sahip olmadığım için yeterli bilgiyi veremeyeceğim ama geçmişte bir kullanım söz konusu olduğu için tekrardan bir kaç ek tetkik isteme durumu olabilir.
Kurul mülakatı ile alakalı olarak da gelen bilgilendirme mailine binaen; kurulun ingilizce ve türkçe gerçekleşeceği, ayrıca kurulda 1 veya 2 kaptan bulunacağı için teknik birikimin de sorgulanacağı şeklinde bir bilgilendirme var. Herhangi bir detay belirtilmemiş. Geçmiş adayların tecrübelerine bakarak insan kaynakları sorularının ingilizce olacağı belli iken kaptanların soracağı soruların ingilizce veya türkçe olacağı belirsiz. Psikoloğun sorularının ingilizce olduğuna dair bir feedback görmedim.
Özet olarak kendinizi ingilizce olarak iyi ifade edebileceğiniz bir seviyeye gelmeniz en önemli unsur burada. Çok yüksek düzey ingilizceniz olmasa da özgüvenli, akıcı, makul, mantıklı konuştuğunuz her senaryonun olumlu olabileceğine inanıyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu, daha fazla bilgisi olan arkadaşlar da katkı sağlayabilirse çok sevinirim.
Şimdiden mollymawk aşaması için başarılar.

@AbuzerMarko, cevapladığınız için teşekkür ederim. Diğer hava yolları ile ilgili pek çok bilgi var ancak SunExpress biraz daha meçhul kalmış. İtepten İstenen puanı aldım ancak en alt baremden dolayısıyla bu da beni biraz endişelendiriyor. Ben de feedbacklerden Sizin soylediginiz kadarını okudum. Ne yazıkki süreci sonuçlanan kişiler sonrasında foruma uğramıyor anladığım kadarıyla o yüzden tecrübe konusunda biraz eksik kalıyoruz

Selamlar, tekrardan bir güncelleme olması adına yazıyorum. Kurul sonucum olumsuz sonuçlandı. Benim mülakatım neredeyse tamamiyle ingilizce geçti, psikolog dahil:) ara ara türkçeye döndüler yaklaşık bir saat sürdü. Sonuç olarak itep taban puanı bana sorarsanız yeterli bir kriter değil özetle. Başlığı çok meşgul etmeden özet amaçlı yazdım. Süreci devam edenlere başarılar, saygılar.

Selamlar, tekrardan bir güncelleme olması adına yazıyorum. Kurul sonucum olumsuz sonuçlandı. Benim mülakatım neredeyse tamamiyle ingilizce geçti, psikolog dahil:) ara ara türkçeye döndüler yaklaşık bir saat sürdü. Sonuç olarak itep taban puanı bana sorarsanız yeterli bir kriter değil özetle. Başlığı çok meşgul etmeden özet amaçlı yazdım. Süreci devam edenlere başarılar, saygılar.
Merhabalar, sizin için hayırlısı olur umarım. Yaşınızı bilmiyorum ama diğer havayolu şirketleri ile süreciniz devam ediyorsa başarılar dilerim şimdiden.

Merhabalar, sizin için hayırlısı olur umarım. Yaşınızı bilmiyorum ama diğer havayolu şirketleri ile süreciniz devam ediyorsa başarılar dilerim şimdiden.
Sağolun hocam malesef yaş kurtarmıyor. Üstelik sadece sunexpresse başvurmuştum. Sağlık olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt