Pegasus Cadet Sağlık E-Nabız

flyingtiger

Yeni Üye
Merhabalar,

Pegasus Cadet ilanına başvuracağım ancak e-nabızımda bazı tanılar var. Bacağımda bir kist, benign neoplazm olarak geçiyor, fıtık başlangıcı olarak denilen tanı da intervertebral disk bozukluğu olarak girilmiş. Ayrıca eskiden astım olarak bir tanı girilmiş ancak astımım yok. Şu anki sağlık koşullarına baktığımda eleniyorum gibi gözüküyor ancak bu tanıların tam olarak doğru girildiğini düşünmüyorum. E-nabız'da profilimden gizle seçeneğini kullanmanın da etik olmayacağını düşünüyorum. Class-1 alsam daha sonra yine de e-nabız kontrolü her koşulda yapılıyor mu? Bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır ve daha önce bu durumları tecrübeleyen varsa yorumlarınızı duymak isterim. Şimdiden çok teşekkürler.

bacaktaki nerede? kemik mi yumuşak doku mu? eğer iyi huylu (ki benign yazılmış) ve takibe değer değilse sorun yaratmamalı diye umuyorum. intervertebral disk bozukluğu için bir şey diyemeyeceğim, mutlaka ek tetkik isteyeceklerdir. astım için de solunum fonksiyon testi isterler

bacaktaki nerede? kemik mi yumuşak doku mu? eğer iyi huylu (ki benign yazılmış) ve takibe değer değilse sorun yaratmamalı diye umuyorum. intervertebral disk bozukluğu için bir şey diyemeyeceğim, mutlaka ek tetkik isteyeceklerdir. astım için de solunum fonksiyon testi isterler
Yumuşak dokuda ve büyüme yok. Astım çok eski tanı tekrar teste girersem sorun çıkacağını sanmıyorum. Disk bozukluğu için de fıtık başlangıcı demişti doktor, spor vs. yapabiliyorum umarım engel olmaz. Çok teşekkürler cevabınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt