Pegasus MPL Re-Test Yaş Sorunu

Mike_12

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Aramızda benim gibi kurul mülakatından elenen fakat re-test olabilmek için yaşı tutmayan adaylar olduğunu düşünüyorum. Pegasus'un bizler gibi 91-94 doğumlu adaylar için yeni açacağı ilanda yaş esnetmesi yapabileceğini düşünen var mı? Yoksa bizler için süreç tamamen bitti mi dersiniz?

Evet ben de 94 doğuluyum ve 2025 şubat ayında kuruldan elendim, kurul için retest beklerken yaşa takıldım. Dört gözle yeni açılacak ilanda yaşı erkene çekmelerini bekliyorum. Zira sürecin başında, herhangi bir aşamada retest olmamız durumunda yaşa bakmadan bizlere retest hakkı verileceği söylenmişti fakat yeni yılla beraber malesef şartlar değişti.

Evet ben de 94 doğuluyum ve 2025 şubat ayında kuruldan elendim, kurul için retest beklerken yaşa takıldım. Dört gözle yeni açılacak ilanda yaşı erkene çekmelerini bekliyorum. Zira sürecin başında, herhangi bir aşamada retest olmamız durumunda yaşa bakmadan bizlere retest hakkı verileceği söylenmişti fakat yeni yılla beraber malesef şartlar değişti.
Hocam 3 Temmuzda yapılan dil sınavında da ilanı 91 e çekerek elde ettikleri aday sayısından memnun olduklarını ve bir sonraki ilanı 92 devam ettireceklerini söylediklerini hatırlıyorum. Son filolarda 91-94 doğumlu arkadaşlarımız da yer alıyorken şimdi en azından re-test hakkımızı kullanabilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak havayollarının ilettiği sözleşme 10 yıllık. 35 yaşında bir aday bile olsa sözleşmesi bittiğinde 45 yaşında olacak ki 45 yaşın genç sayılabilecek bir yaş olduğunu da düşünüyorum.

Aynen hocam, yaşla alakalı düşüncende sana katılıyorum. En azından son kurul retestler için bu insiyatifi sağlasalardı mükemmel olacaktı. Umarım bir sonraki ilanda yaşa takılmadan son hakkımızı kullanabiliriz. Ben geçen sene Pegasus ilanına Ekim itibariyle dahil oldum dolayısıyla öncesini bilmiyorum. Mesajından anladığım kadarıyla geçen sene yaşla alakalı çok değişiklik olmuş. Darısı bu seneye:)

Aynen hocam, yaşla alakalı düşüncende sana katılıyorum. En azından son kurul retestler için bu insiyatifi sağlasalardı mükemmel olacaktı. Umarım bir sonraki ilanda yaşa takılmadan son hakkımızı kullanabiliriz. Ben geçen sene Pegasus ilanına Ekim itibariyle dahil oldum dolayısıyla öncesini bilmiyorum. Mesajından anladığım kadarıyla geçen sene yaşla alakalı çok değişiklik olmuş. Darısı bu seneye:)
Evet hocam, açık ilanda yaş güncellenmişti. Size kesinlikle katılıyorum, umarım bu inisiyatifi alırlar ve yeni ilan retest hakkımızı kullanabilmemize imkan sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt