Pegasus skytest retest

Bana şubat sonu (24) için retest planlandı. Fizik-Matematik-CAP ve Capacity de zorlanmıştım ilk sınavda. AYjet'in ortamı da sınav için çok uygun değil. hem gürültü oluyor, hem de yanınızdakinin hareketlerinden etkilenebiliyorsunuz. çok iyi konsantre olmak lazım. sınav salonunun dışından öğle yemeği siparişi vereni bile duyduk. kulaklıklar iyi değil, yanınızdakinin talimatlarını duyabiliyorsunuz.
Modul bazlı düşündüğümüzde Capacity de uçak o kadar hızlı ki tüm noktalar çizgi gibi görünüyor. Özellikle Seviye2 de 10 dakika sürdürmek çok zor. CAP modulunde statik ve follow nispeten kolay ama dinamik hale gelince zorlaşıyor. Ben fizik ve matematik için atpltv den çalışmıştım ama sorular farklı çıktı. cadetpro nun da joystick kontrolleri iyi gelmedi. simulationları çok iyi sınavdakinin aynısı, fizik matematik ne kadar çıkacak göreceğiz. 24 şubat sonrası yine yazarım.
atpl tv de hangi soruları satın aldınız fizik ve matematik için. Bir de sorularda hiçbir benzerlik yok muydu

PACE sorularını aldım. Hiç benzerlik yoktu diyemem ama 15 soruda 4-5 tanesi benzer çıktı. *** de SkyTest uygulamasındaki sorular da olduğu için şimdi oradan çalışıyorum. Bir de fiyatı yarıyarıya.
Merhaba, skytest bildiğim kadarıyla 90 euro olması lazım. Fiyatı yarı yarıya derken farklı bir platform mu acaba bahsettiğiniz? Nereden çalışmayı önerirsiniz pegasus için?

Skytest aşaması bence çalışılmadan veya az çalışarak geçilecek bir aşama değil. İlkinde cadetprodan toplam 6-7 saat falan çalışıp girmiştim haliyle reteste kaldım.
İkincisinde hem cadetpro hem aviotestden çalıştım. 1 hafta boyunca her akşam özellikle ipp ve flight capacity çalıştım ve geçtim.
Hiçbir modül sinavdaki ile birebir aynı değil o yüzden sinavdaki alistirma modulunu iyi degerlendirin. Benim sinavim 2 saat surdu süre de sıkıntı.
Ipp için tavsiyem parmak falan koymayın harfleri ezberleyin yoksa karışıyor.
flight capacity icin tavsiyem heading ve yuksekliği izlemek yerine direk attitude gostergesine odaklanın ortadaki yeşil artiyi takip edin ve bol pratik yapın.
Tabi bunlar benim tecrübelerim sizde işe yaramayabilir.

Skytest aşaması bence çalışılmadan veya az çalışarak geçilecek bir aşama değil. İlkinde cadetprodan toplam 6-7 saat falan çalışıp girmiştim haliyle reteste kaldım.
İkincisinde hem cadetpro hem aviotestden çalıştım. 1 hafta boyunca her akşam özellikle ipp ve flight capacity çalıştım ve geçtim.
Hiçbir modül sinavdaki ile birebir aynı değil o yüzden sinavdaki alistirma modulunu iyi degerlendirin. Benim sinavim 2 saat surdu süre de sıkıntı.
Ipp için tavsiyem parmak falan koymayın harfleri ezberleyin yoksa karışıyor.
flight capacity icin tavsiyem heading ve yuksekliği izlemek yerine direk attitude gostergesine odaklanın ortadaki yeşil artiyi takip edin ve bol pratik yapın.
Tabi bunlar benim tecrübelerim sizde işe yaramayabilir.
Merhabalar İbrahim Bey, ellerinize sağlık. Sürecinizde başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt