Glideslope
Aktif Üye
18'i için hocam.cok sevindim hocam hangi tarih icin olusturuldu?
18'i için hocam.cok sevindim hocam hangi tarih icin olusturuldu?
acaba bende hatirlatmak icin tekrar e-mail atsam mi emin olamadim. Dil belgemi 6 Eylulde gondermistim bugun tam 2 ay olmus :D18'i için hocam.
bence atın hocam ama sanırım süreç tüm hava yollarında rastgele ilerliyor biraz. Geçen pace'e girdiğimde skytest için 2 gün sonraya randevu geldiğini söyleyen bi arkadaş vardı dil sınav tarihlerimiz hemen hemen aynı olmasına rağmen ama bu arkadaş'da benim aksime sunex'den 1 aydır sınav sonrası dönüş için bekliyordu bana dil sınavından bir hafta sonra planlama gelmesine rağmen.acaba bende hatirlatmak icin tekrar e-mail atsam mi emin olamadim. Dil belgemi 6 Eylulde gondermistim bugun tam 2 ay olmus :D
Hocam merhaba, itep sınavına girdikten kaç gün sonra skytest planlaması için maili aldın acaba? Cevap verirsen çok memnun olurumbence atın hocam ama sanırım süreç tüm hava yollarında rastgele ilerliyor biraz. Geçen pace'e girdiğimde skytest için 2 gün sonraya randevu geldiğini söyleyen bi arkadaş vardı dil sınav tarihlerimiz hemen hemen aynı olmasına rağmen ama bu arkadaş'da benim aksime sunex'den 1 aydır sınav sonrası dönüş için bekliyordu bana dil sınavından bir hafta sonra planlama gelmesine rağmen.