Pegasus Teklif Süreci

@miura, Selam benim bir arkadaşım 1 haftadan kısa süre içinde olumlusunu almıştı filo bekliyor şimdi. Size de yakında haber gelir. Sizin Sağlık e nabız kontrolü nasıl geçti? Çıktılar yeterli oldu mu yoksa Thy gibi sıkı bir inceleme oldu mu yani her şeye takılıyorlar mı yoksa class 1 e daha mı sadıklar?

@miura, Selam benim bir arkadaşım 1 haftadan kısa süre içinde olumlusunu almıştı filo bekliyor şimdi. Size de yakında haber gelir. Sizin Sağlık e nabız kontrolü nasıl geçti? Çıktılar yeterli oldu mu yoksa Thy gibi sıkı bir inceleme oldu mu yani her şeye takılıyorlar mı yoksa class 1 e daha mı sadıklar?

Merhaba, THY'ye başvurmadım süreçlerine çok hakim değilim benzeyip benzemediği noktasında.

Pegasus'ta çıktıları inceledikten sonra telefondan e-nabızı açtırıp tek tek ayrıntılı şekilde bakıldı, merak ettiği veya dikkatini çeken şeyleri ayrıntılı şekilde sordu şirket doktoru.

@Almilaa, Merhaba, konudan bağımsız olacak ama başka bir başlıkta sizin de haber beklediğinizi görmüştüm. Öncelikle süreciniz için başarılar dilerim.
Acaba siz de geri dönüş aldınız mı? Aldıysanız ne kadar sürede geldi, benim çevremde sürece dahil olan olmadığı için güncelde forumu takip ediyorum, nasıl gidiyor sizlere sormak isterim, paylaşabilirseniz çok sevinirim.

@Almilaa, Merhaba, konudan bağımsız olacak ama başka bir başlıkta sizin de haber beklediğinizi görmüştüm. Öncelikle süreciniz için başarılar dilerim.
Acaba siz de geri dönüş aldınız mı? Aldıysanız ne kadar sürede geldi, benim çevremde sürece dahil olan olmadığı için güncelde forumu takip ediyorum, nasıl gidiyor sizlere sormak isterim, paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Selamlarr çok teşekkür ederim size de başarılar. ben şu anda Kurul retest için 3 ayın dolmasını bekliyorum. Sağlık aşamasına henüz gelmedim onu soruyorsanız. Evet maalesef PGS cadet ile ilgili bilgiler sınırlı bende çok bulamıyorum. Siz sağlık sonucunuzu mu bekliyorsunuz

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Ben kurul mülakatına katılalı iki ay oldu ama henüz bir geri dönüş almadım.Siz kurul sonrası ne kadar sürede dönüş almıştınız acaba?
Aslında merak ettiğim, 2025 Mart ilanına tekrar başvurup kurul sonrası benim gibi 2-3 ay bekleyen başka adaylar da var mı? Şu sıralar bu koşullarda sürece dair fikir edinmek istediğim için yazıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Ben kurul mülakatına katılalı iki ay oldu ama henüz bir geri dönüş almadım.Siz kurul sonrası ne kadar sürede dönüş almıştınız acaba?
Aslında merak ettiğim, 2025 Mart ilanına tekrar başvurup kurul sonrası benim gibi 2-3 ay bekleyen başka adaylar da var mı? Şu sıralar bu koşullarda sürece dair fikir edinmek istediğim için yazıyorum.
Tekrar selam, mailinizde ‘Promotions’ kısmını kontrol ettiniz mi? Ya da diğer kutuları.

Merhaba, tabii, ilgili klasörleri kontrol ediyorum ama güncel bir mail ulaşmadı.
Şirkete ulaşmaya çalıştınız mı? Dediğim gibi benim ve çevremdeki 3-4 kişinin kurul sonuçları (olumlu olumsuz) 4-5 günde geldi maksimum

Şirkete ulaşmaya çalıştınız mı? Dediğim gibi benim ve çevremdeki 3-4 kişinin kurul sonuçları (olumlu olumsuz) 4-5 günde geldi maksimum
Tekrar selamlar, başlığınızı biraz meşgul etmiş oldum. Evet, ben de e-posta üzerinden iletişime geçtim, hatırlatma için birkaç gün daha beklemeyi planlıyorum.
Süreç ile ilgili e-postaları applycadet adresinden mi Peoplise üzerinden mi alıyorsunuz, bir de farklı bir iletişim yöntemi hakkında bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt