Applycadet üzerinden iletişimi geçildi hep, ben de oradan yazdım bir sorum olduğunda. Farklı bir iletişim yöntemi olarak aklıma sadece linkedinden kokpit işe alımcılara yazmak geliyor ama tercih etmezdim sanırım.
Merhaba, siz de ilgili filo da mısınız?Hastaneden sonra ertesi gün şirket doktoru çağırıyor okay dedikten 1 hafta sonra teklif geliyor tabi filo planlanmışsa. 15 Eylül’de bi grup eğitime başlayacak. Muhtemen sizinki bu gruba yetişmemiştir
Merhaba, süreçte re-test olanlar ile hiç karşılaşmadım bu sebeple sürecin nasıl olduğunu bilmiyorum. Benim tahiminime göre olumsuz olsa idi dönüş olurdu, eğer olumluysa muhtemelen filo planlamasına göre geri dönüş yapılacaktır.Merhaba, siz de ilgili filo da mısınız?
Güncel bilgilere sanırım hakimsiniz.
Mülakat sonrası hiç dönüş alamayan, 2025 ilanı ile kurul reteste katılan arkadaşlar var mı, süreçleri nasıl ilerliyor acaba? Neredeyse 2 ay olacak, iletişim kurmama rağmen dönüş alamadım. Benzer bir durumu tecrübe eden arkadaşlar var mı sizin bilginiz dahilinde? Retest adaylarına önceliklerine vermediklerini okuyorum ki ben de geçtiğimiz sene 3 ay retest bekledikten sonra zamanı geldiğinde “2024 yılı için alımlarımız doldu” bilgilendirmesini almıştım, bu sene tekrar başvururak kurul re-teste katıldım. İkinci mülakatın üzerinden uzun zaman geçmiş olması ve geri dönüş alamamak pek iç açıçı olmadığı için merakla sizlere sorular soruyor benzer durumda arkadaşlar varsa varsa haberleşmek için paylaşıyorum,
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.
Adaylara çan sistemi benzeri bir puanlama ile öncelik sıralaması yapıldığı bilgisini bir yerde okudum, ancak bunun resmi bir bilgilendirmeye değil, aday deneyimlerine dayalı tahmini bir değerlendirme olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı? Ayrıca, belirsiz bir süre bekletilip daha sonra ihtiyaç olmaması durumunda elenecek bir grup oluşturulmuş olabilir mi?Merhaba, süreçte re-test olanlar ile hiç karşılaşmadım bu sebeple sürecin nasıl olduğunu bilmiyorum. Benim tahiminime göre olumsuz olsa idi dönüş olurdu, eğer olumluysa muhtemelen filo planlamasına göre geri dönüş yapılacaktır.