PGS Kurul Deneyimim (Aralık 2025)

Merhaba,

Ne zaman girmiştiniz kurula ve ne zaman sonuçlandı? Genel olarak sizce nasıl geçmişti?
Merhaba, bana da size gelen gibi bu alım döneminde sizinle ilerlemeyeceğiz maili geldi. Acaba durumla ilgili bir aksiyon aldınız mı?
Retest hakkı var mıymış? Bu mail tam olarak ne anlama geliyor? Benim ilk kurul sonucumdu. Çevremdeki farklı dönemde başvuran arkadaşlarıma Olumsuz maili geldi. Retest süresi de belirtilmiş.
İK'dan da bir cevap alamadım henüz.

Tam tarihi veremem ama 1 hafta içerisinde dönüş aldım. Kurulum tıpkı konuyu açan kişinin kurulu gibi geçmişti. 2-3 emin olamadığım noktada emin olmadığımı belirterek konuştuk ama teknik sorularda zorlanmadım. CRM sorularında da kendimi açıklayan cevaplar verdim. Tıpkı konuyu açan kişi gibi ben de olumlu bekliyordum açıkçası.

Kendinizi şartlamayın. Göremediğim bir kritere de takılmış olabilirim belki siz geçmişsinizdir. Arkadaşlarıma retest içeren bir mail geldi. Onun sebebini anlayamadım.
mail atmış mıydınız re-test hakkınızın olup olmadığıyla ilgili

evet, skytest ve kurul toplamda iki kere ertelettiğim için çok yakın zamanda kurul mülakatına girmiş oldum.
selamlar, ben erteletmediğim halde geçen hafta girdim ve reteste kaldım mailimde asgari beklentiyi karşılayamadığım 3 ay sonra mail üzerinden iletişime geçmem gerektiği söylendi. Ancak sınav veya kurul farketmeden bir aşamayı erteletmek demek, retest hakkını yemek demek oluyor pegasus özelinde. Bunu ingilizce sınavına gittiğimde oradaki çalışana sormuştum.

selamlar, ben erteletmediğim halde geçen hafta girdim ve reteste kaldım mailimde asgari beklentiyi karşılayamadığım 3 ay sonra mail üzerinden iletişime geçmem gerektiği söylendi. Ancak sınav veya kurul farketmeden bir aşamayı erteletmek demek, retest hakkını yemek demek oluyor pegasus özelinde. Bunu ingilizce sınavına gittiğimde oradaki çalışana sormuştum.
Böyle bir bilgiyi ilk defa sizlerden öğreniyorum. Aynı zamanda şunu da anlamış oldum, sürecin başında bir bilgilendirme eksikliği var. Nitekim ben ilana dil belgemle başvurduğum için direk skytest aşamasından başladım. Dolayısı ile kimse bana bu tarz bi bilgilendirme yapmadı. ben kurula daha iyi hazırlanabilmek ve aynı gün bir başka sınavım olduğu için erteletmiştim. Retest hakkımı yediğimi bilseydim en azından erteletmezdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt