Psikiatri F41.9 Tanısı

aliemre07

Yeni Üye
Merhabalar Bir kere psikiatriye gitmiştim e devletten detaya bakınca F41.9 Tanımlanmamış Anksiyete Bozukluğu diyor bu bir sorun teşkil eder mi herhangi bir ilaç kullanmadım bir daha gitmedim. Epikiriz raporu almak istiyorum rapor neler olmalı neye dikkat etmeliyim. Daha önce buna benzer bir tanı alıp sağlığa giren arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Yoksa sevhen konuldu diyip sildirmek mi mantıklı olur

Son düzenleme:
@aliemre07, evet sorun oluyor. kaç defa gittiğiniz hangi yıl gittiğiniz gibi detaylar önemli. ancak maalesef tk sağlık şartları listesinde bu tanı girişe engel olarak görünüyor. thy sağlık ile ilgili düzenli toplantılar yapıyor. o toplantılardan birinde hatalı girilen tanı vs varsa onları düzeltin gibi bir yorum yapıldığını hatırlıyorum. bu duruma istinaden benzer öneriyi sizler için tekrarlamış olacağım. süreçlerinizde başarılar dilerim.

@aliemre07, evet sorun oluyor. kaç defa gittiğiniz hangi yıl gittiğiniz gibi detaylar önemli. ancak maalesef tk sağlık şartları listesinde bu tanı girişe engel olarak görünüyor. thy sağlık ile ilgili düzenli toplantılar yapıyor. o toplantılardan birinde hatalı girilen tanı vs varsa onları düzeltin gibi bir yorum yapıldığını hatırlıyorum. bu duruma istinaden benzer öneriyi sizler için tekrarlamış olacağım. süreçlerinizde başarılar dilerim.
Doktor ile konuşup epikiriz raporu almak faydalı olur mu herhangi bir bulgu rastlanmadı normal kontrol gibi çünkü bu girilen şey insanları %99da olabilecek dönemsel bir tanı giriş sgk için

Doktor ile konuşup epikiriz raporu almak faydalı olur mu herhangi bir bulgu rastlanmadı normal kontrol gibi çünkü bu girilen şey insanları %99da olabilecek dönemsel bir tanı giriş sgk için
Epikrizinizi zaten istediğinizde verirler. Sözünü ettiğiniz yazıyo ayrıca isteyebilirsiniz tabi ama sistemde böyle bir durum varken alcağınız yazı her şeyi çözer mi bilmiyorum. En sağlıklısı il sağlığa gidip tanı düzeltme süreçlerini başlatmak. Bunun için doktorunuzun onayı şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt