SkyTest Skytest hesabımı satıyorum

merhaba. bilgi verebilir misiniz?
gardrops: pollutemars yazabilirsiniz. Köpek fotosu var. Zamanında kendim satın almıştım. Boş duracağına normal fiyatından uyguna vereyim hem de tecrübelerimi ileteyim dedim. Program TR'deki tüm havayolu süreçlerinde yapılan psikometrik testleri (mat, fizik dahil) içeriyor. Ben çok yüksek skorlar almıştım sayesinde.

yazabilirsiniz. gardrops: pollutemars
Ben hesabınızda SkyTest'e ait bir şey göremiyorum. Konu içerisinde de hala satılık olduğunu söylüyorsunuz. Gardrops üzerinde dijital ürün koymak yasak mı? Bilmediğimden soruyorum.

Ben hesabınızda SkyTest'e ait bir şey göremiyorum. Konu içerisinde de hala satılık olduğunu söylüyorsunuz. Gardrops üzerinde dijital ürün koymak yasak mı? Bilmediğimden soruyorum.
Daha önce dijital ürün satıldığını ben de görmedim hiç. Talep edilirse oradan yükleyeceğim ilanı. Ama sadece SkyTest i vermek değil amacım. Nasıl verimli kullanılacağı konusunda yardımcı olmak istiyorum. Satın alan birçok kişi tam anlamıyla faydalanamıyor. Bütün psikometrikleri yüksek puanla geçmiştim. Yazılım güzel bir araç fakat bilinçsiz kullanınca pek işe yarayacağını düşünmüyorum. SkyTest alıp kalan arkadaşlarım da oldu çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt