Mollymawk Spatial Orientation Taktikleri

barlas

Aktif Üye
Merhabalar,

Aralık ayında mollymawk sınavına gireceğim, yaptığım alışmalarda diğer iki yetenek modülüne kıyasla spatial orientation modülünde çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Telefonuma mollyspider uygulamasını indirdim ve custom seçeneğinden olasılıklar oynatıyorum. Fakat asla 10 soruda %60'ın üzerine çıkamıyorum. Bu konu ile ilgili faydalanabileceğim bir düşünce sistemi var mıdır acaba? Benim düşünce sistemimle olabilecek gibi gözükmüyor çünkü. Teşekkürler.

Merhabalar,

Aralık ayında mollymawk sınavına gireceğim, yaptığım alışmalarda diğer iki yetenek modülüne kıyasla spatial orientation modülünde çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Telefonuma mollyspider uygulamasını indirdim ve custom seçeneğinden olasılıklar oynatıyorum. Fakat asla 10 soruda %60'ın üzerine çıkamıyorum. Bu konu ile ilgili faydalanabileceğim bir düşünce sistemi var mıdır acaba? Benim düşünce sistemimle olabilecek gibi gözükmüyor çünkü. Teşekkürler.
Ben de çok sorun yaşıyordum. Öncelikle kendime bir küp yaptım ve ok şeklinde bir kağıt kestim L R yazdım soluna sağına. videoları izleyerek küpün üstünde gezdirdim. Örümcek alta ya da terse geçtiğinde komutları ters düşündüm yani turn left diyorsa örümceğin kafasını sağa çeviriyordum.

Ben de çok sorun yaşıyordum. Öncelikle kendime bir küp yaptım ve ok şeklinde bir kağıt kestim L R yazdım soluna sağına. videoları izleyerek küpün üstünde gezdirdim. Örümcek alta ya da terse geçtiğinde komutları ters düşündüm yani turn left diyorsa örümceğin kafasını sağa çeviriyordum.
Teşekkürler, deneyeceğim.

👍

Merhabalar, şöyle bir taktik faydalı olabilir pratikte: Hata yaptığınız yerleri ses kaydı alın sonra kafanızda iyice oturana kadar kayıttan dinleyip gözünüzü kapatın ve hayal edin. Sonra ses kaydını hızlandırın ve en zor olabilecek şekilde oynayın. Kuluçkaya yatırın ve sonraki günlerde tekrarlayın.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Merhaba, Mollymawk denemelerinde yüzdelik olarak nasıl hesaplıyorsunuz? Ben 250 puan üzerinden görmüştüm sadece.

Merhaba, Mollymawk denemelerinde yüzdelik olarak nasıl hesaplıyorsunuz? Ben 250 puan üzerinden görmüştüm sadece.
Merhaba, mollymawk'ın kendi sitesinde 250 üzerinden hesaplanıyor ve puanlama baremi biraz ilginç, ilk yanlışta 2 puan 2. yanlışta 1 puan vs. gibi. ATPL TV'de bununla ilgili güzel bir yazı var okumanızı tavsiye ederim. CadetPro'da ise soru soru alındığı için her el sonu correct or wrong bildirisi alıyorsunuz. CadetPro'nun güzelliği yanlış yaptığınızda nerde yanlış yapabildiğinizi görebilceğiniz bir arayüzü var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt