TorqueTB Yeni Üye Katılım 13 Ara 2025 Mesajlar 6 Beğeni 0 Bugün 16:59 Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #1 Evet arkadaşlar üzücü haber geldi. SunExpress Cadet Sürecini THY gibi iptal ettiğini duyurdu. Gelen e-postada bunu açık bir şekilde belirtiyorlar.
Evet arkadaşlar üzücü haber geldi. SunExpress Cadet Sürecini THY gibi iptal ettiğini duyurdu. Gelen e-postada bunu açık bir şekilde belirtiyorlar.
N nilka Yeni Üye Katılım 19 Eyl 2025 Mesajlar 5 Beğeni 0 Bugün 17:11 Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #2 Merhaba, siz hangi aşamadaydınız? Ben mollymawk aşamasındayım ama süreç iptaliyle ilgili mail gelmedi, 2 kez yazmama rağmen de dönüş yapmadılar.
Merhaba, siz hangi aşamadaydınız? Ben mollymawk aşamasındayım ama süreç iptaliyle ilgili mail gelmedi, 2 kez yazmama rağmen de dönüş yapmadılar.
KS TorqueTB Yeni Üye Katılım 13 Ara 2025 Mesajlar 6 Beğeni 0 Bugün 17:18 Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #3 Simülatör aşamasını geçtim. Sağlık raporu için bekliyordum.