TorqueTB
Yeni Üye
Merhaba acaba Kurul deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi üstünkörü de olsa paylaşabilir misiniz rica etsem?Simülatör aşamasını geçtim. Sağlık raporu için bekliyordum.
Ben de Molly sürecindeyim yakında ararlar büyük ihtimal katılıp katılmayacağınızı soruyorlar.Merhaba, siz hangi aşamadaydınız? Ben mollymawk aşamasındayım ama süreç iptaliyle ilgili mail gelmedi, 2 kez yazmama rağmen de dönüş yapmadılar.
sizi ne zaman aradılar? katılım durumu sorduklarına göre tarihi belirlenen sınavlar devam mı ediyorMerhaba acaba Kurul deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi üstünkörü de olsa paylaşabilir misiniz rica etsem?
Ben de Molly sürecindeyim yakında ararlar büyük ihtimal katılıp katılmayacağınızı soruyorlar.
dün aradılar katılıp katılmayacağımı ve eğer Molly olumlu olursa bile kurula çağrılmayacağımı söylediler. Başvurumun pendingde olacakmış yani. Benim molly tarihi haftaya.sizi ne zaman aradılar? katılım durumu sorduklarına göre tarihi belirlenen sınavlar devam mı ediyor
anladım teşekkür ederimdün aradılar katılıp katılmayacağımı ve eğer Molly olumlu olursa bile kurula çağrılmayacağımı söylediler. Başvurumun pendingde olacakmış yani. Benim molly tarihi haftaya.
Merhaba, whatsapp grubunda var mısınız?Simülatör aşamasını geçtim. Sağlık raporu için bekliyordum.
Hangi whatsapp grubu?Merhaba, whatsapp grubunda var mısınız?
Kusura bakmayın görmedim, malesef WhatsApp grubunda yokum.Merhaba, whatsapp grubunda var mısınız?