THY CRM Sonrası Kurul

Merhaba,

CRM retest sonucum olumlu olarak geldi. Kurul için dil belgesi istendi fakat ben hem kurula çalışmak hem de bir süre diyet yaparak kan değerlerimi iyileştirmek istiyorum. Dil belgesini yüklemediğim durumda herhangi bir hak kaybı olmadan bir sonraki ilana başvurup kurula girebiliyorum değil mi? Bir de ilanlar arası ne kadar süre oluyor, yeni ilan ne zaman açılır sizce?

Teşekkür ederim

hak kaybı olmaz. ilanlar arası süreyi ise kimse bilemez. son ilan yanlış hatırlamıyorsam ekim sonu gibi kapanmıştı 2025'te. yeni ilan ise 2026 şubatta geldi. ancak herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız. kaldığınız yerden devam edersiniz.

hak kaybı olmaz. ilanlar arası süreyi ise kimse bilemez. son ilan yanlış hatırlamıyorsam ekim sonu gibi kapanmıştı 2025'te. yeni ilan ise 2026 şubatta geldi. ancak herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız. kaldığınız yerden devam edersiniz.
Tamamdır çok teşekkürler

Pace konusunda özellikle mat ve fizik modüllerinden hafızanız tazeyken yardımcı olursanız iyi olur.
Hocam ben mühendislik çıkışlı olduğum için çalışmamıştım bilgi modüllerine, matematik 10 soru temel sayılar rahat çözülür kalanı problem ve geometriydi. Fizikte biraz zorlanmıştım 11. sınıf dah açok mercek / kuvvet / elektrik soruları gelmişti konu konu çalışmak daha faydalı olabilir başarılar

Hocam ben mühendislik çıkışlı olduğum için çalışmamıştım bilgi modüllerine, matematik 10 soru temel sayılar rahat çözülür kalanı problem ve geometriydi. Fizikte biraz zorlanmıştım 11. sınıf dah açok mercek / kuvvet / elektrik soruları gelmişti konu konu çalışmak daha faydalı olabilir başarılar
Sürecinize ne zaman başlamıştınız ve bu crm de ne yaşadınız acaba nasıldı

Sürecinize ne zaman başlamıştınız ve bu crm de ne yaşadınız acaba nasıldı
merhaba ekimde başlamıştım 4 kasımda ilk crm’e girdim. retestte her şey aynıydı sadece oyunda bazı kurallar ve içerik farklıydı. retest sürecinde hem kaynak araştırmaları yaptım ilk crm mülakatında yaptığım hataların zaten farkındaydım ikincisinde bunlara dikkat ettim

merhaba ekimde başlamıştım 4 kasımda ilk crm’e girdim. retestte her şey aynıydı sadece oyunda bazı kurallar ve içerik farklıydı. retest sürecinde hem kaynak araştırmaları yaptım ilk crm mülakatında yaptığım hataların zaten farkındaydım ikincisinde bunlara dikkat ettim
Merhaba, ne gibi hatalar vardı. Soruların içeriği nasıldı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt