THY sağlık değerlendirmesi sırasında e-nabıza bakılıyor mu?

KS
E

ezgiasilsoy

Yeni Üye
Merhabalar, thy en son aşama olan sağlık değerlendirmesi sırasında iş yeri hekimi e-nabıza bakıyor mu? Benim e-nabız hastalıklar kısmında tanısı yanlış konulan sırf sgk kodu diye girilmiş birkaç hastalık var. Doktorlar bana bu hastalığa sahipsin bile dememişti. Ben tekrardan gidip başka hekimden o tanının geçersiz olduğuna dair tekrar tanı girdiricem fakat e-nabız incelemesi esnasında problem olur diye endişeliyim. MR sonucumda bir problem yok diye rapor var fakat doktor hastalık adı girmiş ve tanı olarak görünüyor. Eğer e-nabız incelemesi yapılıyorsa bir bütün olarak mr ile beraber mi incelenir?

2026 Ocak ayında ön sağlığa girip 5-6 gün içinde olumsuz gelmişti ön sağlık
2025 sağlık şartlarında ameliyat direkt red sebebi olarak yazıyor, 2026 için kemik kırılması durumunda sadece vida metal platin için güncellenmiş ve diz için güncel duruma bakılır ibaresi var, ATPL TV'ye göre Şubat ayında açıklanmış yeni sağlık kriterleri, herhangi bir itiraz hakkı varsa arkadaşınızın denemeyi düşünür mü?

2026: Omurga Hastalıkları, Diz Hastalıkları, Kalça Hastalıkları, Omuz Hastalıkları Adaydan güncel durumu hakkında, uzman hekim muayenesi ve tetkikler talep edilir. Görevini yapmayı engelleyici, ileri seviyede hareket kısıtlaması ve/veya İş sağlığı ve güvenliği mevzuatları gereği yapılacak rutin periyodik muayenelerinde ek muayene ve değerlendirme gerektirecek durumu ve/veya takip gerekliliği varsa işe girişi uygun değildir.

2025: Diz Hastalıkları Dizde bağ ve menisküs yırtıkları ile konjenital (doğumsal) deformiteler, Yukarıdaki tanısı, tedavisi, ameliyatı olanlar ile güncel MR sonucunda bulgu tespit edilen tüm adayların işe girişi uygun değildir.

harfi harfine uygulama söz konusu ise problem teşkil etmemesi gerekiyor diye düşünüyorum, tabii pratikte nasıl bakılıyor orasını bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt