A.B.A
Yeni Üye
Yetkinlik Değerlendirmesinden elendim.süreciniz devam ediyor mu hocam ? bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında
Yetkinlik Değerlendirmesinden elendim.süreciniz devam ediyor mu hocam ? bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında
Çok teşekkürler hocam 2li olarak şu şekilde mi yapıyorsunu. ilk 2'yi aklınızda tuttunuz sonra gelen 2'liyi tuttunuz. 3.gelen 2li de ilk gelen 2'li unutuyorsunuz değil mi? Nedense bu ve mek modülü çok zorlu geliyor bana açıkcasıBen ikili rakamlar halinde aklımda tutarak ilerledim, bunun şöyle bir faydasını gördüm, 2 tane 2li akılda tutmak, 2 tane 3 lü akılda tutmaktan daha kolay, böylelikle 4 taneyi akılda tutmayı her zaman garanti etmiş oluyorsunuz. Her adımda 4lü akılda tutmanın üzerine bazılarında 2 daha akılda tutuyorsunuz alıştıktan sonra, bu yöntemle ortalama 5 in altına düşme ihtimali azalıyor. Hafızam bu yönteme alıştıktan sonra 6-8 arası rakam aklımda tutabilmeye başladım.
geçmiş olsun hocam, re-test oldunuz mu planlandı mı farklı cadet ilanlarına başvurdunuz mu pekiYetkinlik Değerlendirmesinden elendim.
Lisans eğitimim 2.5 sene uzadığından o hakkım yok. İleriki ilanlarda değişirse. Şu an SunExpress'e başvurdum.geçmiş olsun hocam, re-test oldunuz mu planlandı mı farklı cadet ilanlarına başvurdunuz mu peki
sağolun cevap için, başarılar dilerim SunExpress süreci için deLisans eğitimim 2.5 sene uzadığından o hakkım yok. İleriki ilanlarda değişirse. Şu an SunExpress'e başvurdum.
Teşekkür ederim. Umarım sizin de süreciniz başarılı geçer.sağolun cevap için, başarılar dilerim SunExpress süreci için de