AeroTest Yayında! THY-Pegasus-SunExpress

adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3
Selam arkadaşlar,

AeroTest uygulamamız yayında. Uygulama henüz beta aşamasında ve ücretsiz olarak kullanılabilir. 1500'den fazla soru bulunuyor. AeroTest ile aşağıdaki konulara çalışabilirsiniz. Uygulamaya erişmek için navigasyon butonlarından "AeroTest" butonuna basabilir veya buraya tıklayabilirsiniz.
  • Fizik
  • Matematik
  • Geometri
  • PACE Fizik - Matematik
  • SunExpress Mollymawk Time Sharing - Spatial Orientation
  • THY HRPEAK İngilizce
  • THY Genel Yetenek (Eklenecek)

Hepinize başarılar.

Son düzenleme:
@admin, merhaba elinize sağlık öncelikle gayet kullanışlı olmuş, molly'deki spatial orientation kısmı için hızı belirlerken nasıl bir yol izlediniz ve neyi referans aldınız?
Mollymawk'a sadık kalınarak hazırlanmıştır. Level 1 için 0.75–1x, Level 2 için 1–1.25x, Level 3 için ise 1.25–1.5x hızında dinlemenizi tavsiye ederim. Ancak, her soruda ses hızını kendi seviyenize göre ayarlayabilirsiniz. Ses hızını değiştirmek için dinleme alanındaki en sağda yer alan üç çubuğa tıklamanız yeterlidir.

Mollymawk'a sadık kalınarak hazırlanmıştır. Level 1 için 0.75–1x, Level 2 için 1–1.25x, Level 3 için ise 1.25–1.5x hızında dinlemenizi tavsiye ederim. Ancak, her soruda ses hızını kendi seviyenize göre ayarlayabilirsiniz. Ses hızını değiştirmek için dinleme alanındaki en sağda yer alan üç çubuğa tıklamanız yeterlidir.
Tam anlayamadım, molly sınavında hazırladığınız levellardan hangisinde geliyor acaba sınavda? Level arttıkça hızı artırma öneriniz neyden kaynaklanıyor? Zaten Level arttıkça kendi hızı da artıyor.

Teşekkür ederim şimdiden.

Tam anlayamadım, molly sınavında hazırladığınız levellardan hangisinde geliyor acaba sınavda? Level arttıkça hızı artırma öneriniz neyden kaynaklanıyor? Zaten Level arttıkça kendi hızı da artıyor.

Teşekkür ederim şimdiden.
Komutlar (Level1-2-3) TTS özelliğine dayanıyor ve genellikle seslendirme aynı hızda. Verilen komutlar daha çok olduğu için size daha hızlı gelmiş olabilir. Gerçek Mollymawk için konuşuyorum: Sorular arasında Level 3 çözerken en başta 1x hızda komutlar verilirken sonrasında biraz daha hızlanıyor. Bundan dolayı AeroTest’de spatial orientation çözerken ses hızınızı özellikle Level 3’te 1.5x’e kadar alışmanızı öneririm

Son düzenleme:
@admin AeroTest icin tesekkurler. Mollymawk Spatial Orientation bolumunde orumcek kupun altinda kaldigi zaman son hamlelerde nedense (move left- move right) hep girdigimin ters tarafi cikiyor cevaplar. Mesela ekledigim sekildeki komutlar " Turn around,move right , turn left , move right ,turn left , turn right , move ahead ,move right , turn around , move left". Ben cevabi okun sol yuzunde "green left" olarak bulmama ragmen cevap "green right". Test makerin bu bolumundeki tum cevaplar dogru mu? Ben neyi yanlis yapip dusunuyorum? Yardimci olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• 1751445178372.png
    1751445178372.png
    72 KB · Görüntüleme: 53
Moderatör tarafında düzenlendi:
@admin AeroTest icin Teşekkürler. Mollymawk Spatial Orientation bolumunde orumcek kupun altinda kaldigi zaman son hamlelerde nedense (move left- move right) hep girdigimin ters tarafi cikiyor cevaplar. Mesela ekledigim sekildeki komutlar " Turn around,move right , turn left , move right ,turn left , turn right , move ahead ,move right , turn around , move left". Ben cevabi okun sol yuzunde "green left" olarak bulmama ragmen cevap "green right". Test makerin bu bolumundeki tum cevaplar dogru mu? Ben neyi yanlis yapip dusunuyorum? Yardimci olabilirseniz sevinirim
Merhaba, dediğiniz komutlarda cevap green right oluyor zaten. Yeşil küpte okun olduğu kısım yeşil küpün "front" kısmı. Yani orayı ön yüz olarak düşünmeniz gerekmekte. Bundan dolayı okun sağında kalıyor örümcek green right doğru cevap

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 345
Merhaba test için güncelleme gelecek mi? Sık sık karşıma bu tarz ilkokul 1.sınıf soruları çıkıyor.
Selamlar, alt konu seçerek bu tarz konuları eleyebilirsiniz. Herkesin ihtiyacı olan sorular farklı olabiliyor. Ama tabii ki bu tarz soruları azaltacağız. Gelen feedbackler üzerinden benzer sorular yazdık. Tüm sorular aslında sınavda karşılaşacağınız sorular ama yoğunluğunu azaltacağız.

Edit: PACE matematik sınavında alt konu seçimi yok. O bölüme tamamen bize gelen ve gerçek sınavda çıkan soruların aynısı yazılmıştır. Yine de bir düzenleme yapacağız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt