• Tüm Türkiye'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizle.

CADET mevcut tum seviyedeki adaylar icin iptal edildi

Bozzisha

Aktif Üye
Maalesef sabah gelen mail ile iptal edildigi bilgilendirmesi yapilmis
"Küresel ve bölgesel ölçekte yaşanan gelişmelerin, havacılık sektörünü doğrudan etkileyen belirsizlik ve riskleri doğrultusunda ilgili pozisyon için yürütülen işe alım süreci ve değerlendirme aşamaları (Online İngilizce Sınavı, PACE-A, PACE-B, PACE-C) iptal edilmiştir. Bu karar, ilgili süreçlerdeki tüm adaylarımız için geçerli olup mevcut başvurular üzerinden sürecin devam etmeyeceğini bildirmek isteriz."

umarim kisa sureli bir durumdur ve tekrar alimlar acilir.

Yaptiklari cok yanlis bir sey insanlar o kadar zaman harcadi. Ben bilet alip istanbula geldim 1 hafta kala iptal edildi diyorlar
kesinlikle katiliyorum ben de 2 kez gitmistim yapilmasi gereken aktif alimlari durdurmakti mevcut surectekileri durdurmak cok yanlis.

Ben sözleşme bekliyordum 22 gün önce class1 tamamladım benim de iptal oldu
oo hocam sizin cok daha kotuymus ya gecmis olsun ama yasiniz tutuyorsa ben tekrar ilan acacaklarini dusunuyorum

Alınan bu karar maalesef süreç içerisindeki her aday için hayal kırıklığı. Yapılan planlar, harcanan efor, kurulan hayaller ve dahası...
Umarız bu durum sadece bir iki ay gecikmeye sebep olmakla kalır ve adaylar kaldıkları yerden sürece devam edebilirler.
Şu an için tek temennimiz bu.

Ek olarak:
Değerlendirme geçerlilik süreleri verilmiş ve PACE-C için 3 ay süre tanınmış.
Sürecin 3 ay içinde devam etme durumu da olabilir çünkü devam etmeyecekse neden 3 ay gibi kısa bir süre versinler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt