15 Mayıs İmza İçin Çağrılanlar

defter2

Aktif Üye
1
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. çok şükür iş teklifi aldık. 15 Mayıs için işe başlangıç diye bir mail aldım. bazı arkadaşlarla telegram üzerinden mesajlaştık wp grubumuzu kurduk. 15 mayıs için çağrılan başka arkadaşlar varsa bilgi akışı sağlamak adına kendilerini davet ediyorum. uzun ve yorucu bir süreçti. geniş bir bilgisel ile taçlandırıp burada paylaşmayı düşünüyorum.

merhaba, hayırlı olsun öncelikle. sıradaki filo tamamlandı olarak algılayabilir miyiz? ek olarak kurula giriş tarihiniz neydi? ben de ocak sonundan beri bekliyorum. darısı başımıza diyelim :)

bir de bir sorum daha olacaktı, class-1 alırken hastanede e-nabız kontrolü yapılıyor mu? thy doktorunun ek tetkik isteyip onay verdiği bir duruma hastanedeki doktor sıkıntı çıkarabilir mi?

çok teşekkür ederim. filo tamamlandı diyemeyiz ya henüz 5 kişi ulaştı bana. yani sayı olarak çok az kişiyiz şimdilik.
kurula giriş tarihim 24 aralık 2025. class-1 için hastanede enabız kontrolü yapılıyor evet. sizin haberiniz bile olmuyor bu kontrol yapılırken. siz sms veriyorsunuz, kontrolleriniz yapılırken(ekg, odyo, göz vs...) uçuş hekimi kontrol sağlıyor. ancak buradaki kontrol çok daha esnek bir kontrol. henüz burada takılan bir aday görmedim duymadım. thy'den ek tetkikle geçtiğiniz bir durum için uçuş hekiminin sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum. böyle bir şeyi yine hiç görmedim duymadım. binde 1 bir olasılık gibi düşünebilirsiniz.

çok teşekkür ederim. filo tamamlandı diyemeyiz ya henüz 5 kişi ulaştı bana. yani sayı olarak çok az kişiyiz şimdilik.
kurula giriş tarihim 24 aralık 2025. class-1 için hastanede enabız kontrolü yapılıyor evet. sizin haberiniz bile olmuyor bu kontrol yapılırken. siz sms veriyorsunuz, kontrolleriniz yapılırken(ekg, odyo, göz vs...) uçuş hekimi kontrol sağlıyor. ancak buradaki kontrol çok daha esnek bir kontrol. henüz burada takılan bir aday görmedim duymadım. thy'den ek tetkikle geçtiğiniz bir durum için uçuş hekiminin sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum. böyle bir şeyi yine hiç görmedim duymadım. binde 1 bir olasılık gibi düşünebilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum. Süreçlerin tıkandığına yönelik haberler çıkarken bu konunun açıldığını görmek birçok arkadaşımızın içini rahatlatacaktır. Süreçler bir şekilde devam ediyor bunu görmüş olduk.

Maili haftasonu mu aldınız peki? konuyu bugün açtığınız için öyle anlıyorum genelde haftasonu mailler gitmiyordu.

maili aslında 9 nisan'da aldım. başlığı bugün açtım çünkü telegrama vs yazmama rağmen sadece 5 kişiye ulaşabildim. sayı olarak çok az olmamız sebebiyle buraya da başlık açmak istedim. gördüğüm kadarıyla pace-a ve pace-b süreçlerinde operasyonel yavaşlık var onlar durduruldu ancak pace-c, sağlık ve teklif süreçleri normal seyrinde ilerlemekte. burada yazdığım her şeyin benim düşüncelerim olduğunu kesinlik arz etmediğini hatırlatmak isterim elbette.

maili aslında 9 nisan'da aldım. başlığı bugün açtım çünkü telegrama vs yazmama rağmen sadece 5 kişiye ulaşabildim. sayı olarak çok az olmamız sebebiyle buraya da başlık açmak istedim. gördüğüm kadarıyla pace-a ve pace-b süreçlerinde operasyonel yavaşlık var onlar durduruldu ancak pace-c, sağlık ve teklif süreçleri normal seyrinde ilerlemekte. burada yazdığım her şeyin benim düşüncelerim olduğunu kesinlik arz etmediğini hatırlatmak isterim elbette.
tekrar tebrikler, ben de 28 ocakta kurul mülakatına girdim. ön muayeneden onay aldım bekliyorum. class-1 alımı için kurul sonucunu bekliyorum, darısı bana :) tekrar başarılar dilerim.

Değerli arkadaşlar hepinizi tebrik ederim umarım güzellikler sizinle olmaya devam eder.
pace-b iptal eliden adaylardan biri de benim
başarılı olan sizlerden verebileceğiniz kadar crm mülakatınız hakkında tavsiye rica edebilir miyim? kesinlikle bunu oku, bunu izle ve ya şuralara dikkat et dediğiniz ne gibi yerler var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt