E-Nabız tanı geçmişi için sehven kâğıdı almak

Eyupoglueren

Yeni Üye
Tanı ne olursa olsun, tanıyı koyan hekim tarafından tanının yanlış koyulduğuna dair sehven kağıdı almak özellikle class-1 aldıktan sonraki süreçte hava yolu hekimince yapılan değerlendirmede işimize yarar mı ?

Çünkü Covid döneminde geçirmiş olduğum rahatsızlıktan (covid) dolayı bir hekim sisteme geçirdiğim rahatsızlığı kalp krizi ve psikiyatrik muayene tanısı olarak girmiş. Kendisine başvurdum iki tanının da yanlış olduğunu ifade eden kaşeli ve imzalı bir kağıt verdi. Ancak yine aynı doktor kalbim için ritim ilaçları verdi ve ben bunları kullandım. Farklı kardiyoloji hekimlerinden aldığım görüşe göre de kalbim tamamen sağlıklı. Ancak kullanmış olduğum ilaçları satın aldığım için bunları sistemden silmek mümkün değil. Süreçte problem oluşturur mu ? Özellikle sürecini başarıyla tamamlamış aday arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Çünkü başarılı adayların benzer problemlere sahip olmalarına rağmen kabul edildiğini biliyorum. Süreçle alakalı bilgi verirlerse herkes için çok faydalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Son konular

Geri
    Üst Alt