Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanı sildirdiğiniz takdirde e-nabız üzerinde silinmiş bir tanı (tanının ne olduğu gözükmüyor) olarak gözüküyor. Neden sildirdiğinizi açıklamanızı bekleyebilirler.
Benim temizlik takıntım vardı ama iyileştim eğer bunu söylersem beni elerler mecbur yalan söyleyeceğim örneğin doktor hatalı tanı girdi diyebilirim.Biliyorum bu etik değil ama hayallerimin yıkılmasına izin veremem
Benim temizlik takıntım vardı ama iyileştim eğer bunu söylersem beni elerler mecbur yalan söyleyeceğim örneğin doktor hatalı tanı girdi diyebilirim.Biliyorum bu etik değil ama hayallerimin yıkılmasına izin veremem
İnşallah hocam bu arada tanıyı sildirsek bile hangi ilacı kullandığımız yazıyormu acaba doktora dedem öldü ondan psikiyatriye gittim bana ilaç yazmadı sadece konuştu sonradan sildirdim desem inandırıcı olur mu?
İnşallah hocam bu arada tanıyı sildirsek bile hangi ilacı kullandığımız yazıyormu acaba doktora dedem öldü ondan psikiyatriye gittim bana ilaç yazmadı sadece konuştu sonradan sildirdim desem inandırıcı olur mu?
Dediğim gibi kesin bilgiye sahip değilim fakat siz hekim olsaydınız ilaç kullanmamış birinin tanı sildirmiş olmasına ne kadar inanırdınız? Bu konu için SHGM'nin yetkilendirdiği bir hastaneye gidip danışabilirsiniz. Belki kullandığınız ilaç miktarı pilot olmaya engel değildir. En iyi yöntem bu olur. Başarılar dilerim.
Dediğim gibi kesin bilgiye sahip değilim fakat siz hekim olsaydınız ilaç kullanmamış birinin tanı sildirmiş olmasına ne kadar inanırdınız? Bu konu için SHGM'nin yetkilendirdiği bir hastaneye gidip danışabilirsiniz. Belki kullandığınız ilaç miktarı pilot olmaya engel değildir. En iyi yöntem bu olur. Başarılar dilerim.
Hocam o zaman dedem öldü ama psikiyatrist yanlış tanı ve ilaç yazdı ondan sildirdim derim.Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu pilotluk benim çocukluk hayalim maalesef yalan söylemek zorundayım
Tanıyı sildirseniz de e nabız hastane ziyaretleri kısmında ziyaret gözükecek ve doktor sizden epikriz talep edecek, epikriz raporunda doktor size ne tanı girdiyse ve ne ilaç yazdıysa o gözükür eğer epikriz raporunu götürmezseniz süreciniz zaten sonlanır. Thy doktorları emin olun bu konularda iki söze kanan kişiler değiller raporsuz asla bir şeye onay vermezler
Doktor hatalı tanı girdi dediniz diyelim sizce Thy doktoru tamam o zaman deyip sizi sağlıktan geçirecek mi ? Amacım moral bozmak kesinlikle değil ama biraz bu tarz şeylerde gerçekçi bakmak sonradan hayal kırıklığına uğramaktan iyidir. Tanı sildirmek için doktordan hatalı tanı yazılmış şeklinde dilekçe almanız lazım eğer ki ilaç kullanımı varsa çoğu doktor o dilekçeyi vermeyi kabul etmiyor
Tanı silinse de hastane ziyaretlerinde gözüküyor ve doktor bununla ilgili epikriz talep edebilir, ilaç kullanımı vs varsa onların silinmesi zor
Yorumlar birleştirildi:
Tanıyı sildirseniz de e nabız hastane ziyaretleri kısmında ziyaret gözükecek ve doktor sizden epikriz talep edecek, epikriz raporunda doktor size ne tanı girdiyse ve ne ilaç yazdıysa o gözükür eğer epikriz raporunu götürmezseniz süreciniz zaten sonlanır. Thy doktorları emin olun bu konularda iki söze kanan kişiler değiller raporsuz asla bir şeye onay vermezler
Yorumlar birleştirildi:
Doktor hatalı tanı girdi dediniz diyelim sizce Thy doktoru tamam o zaman deyip sizi sağlıktan geçirecek mi ? Amacım moral bozmak kesinlikle değil ama biraz bu tarz şeylerde gerçekçi bakmak sonradan hayal kırıklığına uğramaktan iyidir. Tanı sildirmek için doktordan hatalı tanı yazılmış şeklinde dilekçe almanız lazım eğer ki ilaç kullanımı varsa çoğu doktor o dilekçeyi
Sağlık bakanlığına müracat edilip sehven raporu alındıktan sonra tanı silinirsw bir ibare kalmıyor diye biliyorum. Eğer kendiniz silerseniz (profilimde gözükmesin diye bir tuş ile) o zaman profilinizde gizlenmiştir diye görünüyor. Net bilgisi olan yazabilir mi?
Sağlık bakanlığına müracat edilip sehven raporu alındıktan sonra tanı silinirsw bir ibare kalmıyor diye biliyorum. Eğer kendiniz silerseniz (profilimde gözükmesin diye bir tuş ile) o zaman profilinizde gizlenmiştir diye görünüyor. Net bilgisi olan yazabilir mi?
Merhaba tanı silinen kısım hastalıklarım kısmı ancak e nabız da hastane ziyaretlerim kısmı var orada tanı silinse bile ziyaret gözüküyor örnek vermek gerekirse klinik:ruh sağlığı ve sinir hastalıkları polikliniği olarak gözüküyor ama sayfa da herhangi bir tanı çıkmıyor. Doktor bunu incelediğinde epikriz talep ediyor hastaneden alınan o raporda da tanı ve ilaç yazılmışsa gözüküyor. Eğer dediğim yeri e nabızdan incelerseniz anlarsınız