Ekstra Sağlık Kriterleri

Mail atarsanız kısa sürede dönüş yaparlar ama mailde yayınladîkları sağlık koşullarından dışında bir bilgi pek vermiyorlar. Onun yerine e devlet üzerinden girilen tanıya bakıp akabinde de hastaneden epikiriz raporunuzu alabilirsiniz bunlar sizi yeterli bilgi verecektir. Cadet ilanlarında fazla titiz olunduğu söyleniyor ama sizin süreciniz nasıl olur onu kimse belimez hakkınızda hayırlısı olsun.

Hocam referansınız yok :) olay bu kadar basit aslında. Sonuç olarak elemeyi yapıp yapmamak tamamen şirket doktorunda. :)
Hocam referans olursa, psikiyatri girişi olmasına rağmen geçebilir miyiz, var mı çevrenizde bu şekilde olan

Hocam referans olursa, psikiyatri girişi olmasına rağmen geçebilir miyiz, var mı çevrenizde bu şekilde olan
Hocam doğru olmamakla ve kesin olmamakla birlikte, duyduğum kadarıyla geçmişinde alkol bağımlılığı tedavisi olan kişi sağlıktan geçmiş diye bir şey duydum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum açıkcası.

Hocam doğru olmamakla ve kesin olmamakla birlikte, duyduğum kadarıyla geçmişinde alkol bağımlılığı tedavisi olan kişi sağlıktan geçmiş diye bir şey duydum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum açıkcası.
Valla hocam bende referansın bu konuya el atabileceği yönündeyim. Sonuçta türkiye burası, burda her şey mümkün bence

Valla hocam bende referansın bu konuya el atabileceği yönündeyim. Sonuçta türkiye burası, burda her şey mümkün bence
Hocam nasıl bir referansdan bahsediyorsunuz ki? Pilot tanıdık mı, hostes tanıdık mı, thy de idari müdür mü? @oyuzak

Yok hocam başvurdum şuan süreçteyim. Sağlık konularına da denk gelince gördüm baktım ki class 1'de sıkıntı yapan bir şey olmamasına rağmen thy böyle bir şey yapıyormuş ve onların kendi pdf'i varmış. Diz olayını da orada gördüm. O yüzden tadım kaçtı baya
Hocam selam, onların kendi pdf i ni nasıl elde ettiniz? E nabızdaki bu durumun, thy doktoru tarafından kesinlikle reddedileceğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Sizce hiç mi şansınız yok?

Benim de 6-7 ay önce sporda incittiğim bileğim için hastaneye gitmişliğim var. E nabızdaki görünen tanı şu:

"M25.5 - EKLEM AĞRISI
S63 - EL BİLEĞİ VE EL DÜZEYİNDE EKLEM VE LİGAMENTLERİN ÇIKIK, BURKULMA VE GERİLMESİ"

Acaba bu tarz bir durum THY doktorları için sorun teşkil eder mi bilemedim. İnanılmaz hype lı bir şekilde çalışırken şu an bu saçma sapan sağlık şeylerini düşünmek istemiyorum. Şu an sporda hayatımda kaldırmadığım ağırlıkları kaldırıyorum, bileğimde o derece bir sorun yok. Ama THY doktoru sırf şu tanılara takılır mı takılmaz mı emin olamıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt