fıtık ameliyatı?

Merhaba,

Neredeyse 1.5 senedir forumda bu soruma cevap alamadım, güncel sağlık şartları ve benzer deneyimleri olan adayların fikirlerini merak ediyorum.
4 sene önce bel fıtığı ameliyatı geçirdim. 4 senedir herhangi bir şikayetim yok, kilo verdim, ameliyat sonrası fizyoterapi alarak fıtık sorunumu 0'a indirdim. Güncel olarak fıtığım yok.
Omurga hastalıkları şartlarının esnetilmesi ile beraber THY'ye başvurdum ve şuan kurul planlaması bekliyorum.

Sağlık aşamasında takip gerekliliği düşünülerek olumsuz mu verilir, yoksa güncel durum değerlendirilerek olumlu sonuç mu alırım sizce?
Teşekkür ederim

Merhaba,

Çoğu firma güncel olarak sağlık şartlarını esnetmiş durumda. Geçen sene olsaydı çok olumlu bakmamanızı söylerdim, bu sene ne olumlu ne de olumsuz bakmanızı söyleyebilirim. Doktor insiyatifi ve ihtiyaca göre şekillenebilir diye düşünüyorum durumunuz. Büyük ihtimalle ek kontroller isteyecektir.

Merhaba,

Çoğu firma güncel olarak sağlık şartlarını esnetmiş durumda. Geçen sene olsaydı çok olumlu bakmamanızı söylerdim, bu sene ne olumlu ne de olumsuz bakmanızı söyleyebilirim. Doktor insiyatifi ve ihtiyaca göre şekillenebilir diye düşünüyorum durumunuz. Büyük ihtimalle ek kontroller isteyecektir.
Merhaba,

Merhabalar, ben geçen sene mide fıtığı ameliyatı geçirdim, o süreden sonra nezle için dahi olsa hastane ziyaretim olmadı sorun da kalıcı olarak düzeltildi. Ön sağlıkta epikrizim alındı ve güncel halimi gösteren rapor getireyim mi diye sordugum da bu bana yeter dedi hekim Thy deki. Fakat 30 gün sonra önce kurul olumlu 1 saat sonra ön sağlık olumsuz geldi. Diğer ameliyatlar değerlendirilir deyip elemişler ama güncel halime bile bakılmadı, verdiğim epikriz tertemizdi hatta. Kurulun böyle karar aldığı belirtildi bende şu an uçuş hekimlerinden raporlar topluyorum endoskopi yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Birçok uçuş hekimi ile görüştüm bu ameliyatın uçuşa hiçbir engeli olmadığını ve takip gerekmeyeceğini söyledi ama durum yine de bu şekilde oldu. Sizce herhangi bir şansım olur mı imzalı kaşeli raporları göndersem Thy ye mail olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt