Geçmiş Tarihli F41 Tanısı ve İlaç Kaydı THY Sürecini Etkiler mi?

rinto

Aktif Üye
1
Arkadaşlar merhaba,
Üniversite'de 2017 yılında, özellikle otobüs ve uçak yolculuklarında yaşadığım mide bulantısı şikayetleri nedeniyle ailemin de yönlendirmesiyle devlet hastanesinde psikoloji doktoruna gitmiştim. Doktor F41 Anksiyete Bozukluğu tanısı koyarak Selectra 50mg reçete etmiş. Ancak ben ilacı kullanmayı mantıklı bulmadığım için ilacı da hiç kullanmadım. Şu an zaten böyle bir şikayetim de kalmadı.

e-Nabız kayıtlarımda tanı görünüyor ancak ilacı satın almadığım da sistemde açıkça belli. Sizce geçmişte kalan bu tanı ve hiç kullanılmamış ilaç kaydı, THY pilotaj alım süreçlerinde veya sağlık kurulu muayenesinde bir engel teşkil eder mi?

Benzer bir durum yaşayıp süreçten geçen veya konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler!
Screenshot 2026-02-15 at 23.34.28.webp
Screenshot 2026-02-15 at 23.32.50.webp
Screenshot 2026-02-15 at 23.31.57.webp

Merhaba, açıkçası 2 senedir forumda psikiyatri tanısı olup sağlık aşamasını geçebileni görmedim. Eğer doktorunuz epikriz raporunda sizin anlattıklarınızı yazmışsa -uçak yolculuğunda mide bulantısı vs.- %99 oranda olumsuz sonuçlanacaktır. Epikriz raporunu talep etmenizi öneririm.

Anladığım kadarıyla süreç tamamen doktorun inisiyatifinde ilerliyor, kimse net bir cevap veremiyor. Umarım doktor tarafında bir sorun yaşamam diye umut ediyorum. Ayrıca doktorum Zonguldak'da ben İstanbulda yaşıyorum epikriz raporunu almak biraz sıkıntı hali hazırda çalışıyor olduğum için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt