KS
Mollyspider mış çok pardon.Uygulamadı adı mollymaze olduğuna emin misiniz?
Mollyspider mış çok pardon.Uygulamadı adı mollymaze olduğuna emin misiniz?
Sky Aviation'ı arayıp randevu oluşturabilirsiniz.Merhaba, ben de skyaviation'da gireceğim fakat sunexpress tarafından ayarlamayı siz yapacaksınız dendi. Şu an nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
SkyAviation'ı arayıp randevu oluşturuyorsunuz. ödemeyi yaptıktan sonra da sunexpress'e tarihle ilgili mail atıyorsunuz. Zaten HR sizinle iletişim geçmiş olmalı. Aynı maile iletebilirsinizMerhaba, ben de skyaviation'da gireceğim fakat sunexpress tarafından ayarlamayı siz yapacaksınız dendi. Şu an nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Teşekkür ederim, yaptım hepsini. Peki sınava bana gönderecekleri modülden mi çalışmamı tavsiye edersiniz yoksa cadetpro uygulamaları üzerinden mi? Sizce hangisi gerçek sınava daha yakın?SkyAviation'ı arayıp randevu oluşturuyorsunuz. ödemeyi yaptıktan sonra da sunexpress'e tarihle ilgili mail atıyorsunuz. Zaten HR sizinle iletişim geçmiş olmalı. Aynı maile iletebilirsiniz
Bence önce gönderilen modülleri bitirin acele etmeden. ATPL TV'deki hedef skorlara ulaşmaya çalışın. Spatial Orientation modülleri kesinlikle yeterli değil, yakın da değil sınava. Mollyspider adlı uygulamayı indirip, custom olarak seçip minimum 4 küp, 1,2 hız ile çalışırsanız sınavın birebir kopyasını elde edebilirsiniz. Working Memory modülü için sadece sitedeki modüller yeterli ama hemen bitirmeyin, sınav gününe kadar tutun 3-4 test elinizde zaten kolay bi modül. Ama tabii hedef skorların üzerinde kalmaya çalışın. Time Sharing için bir şey diyemiyorum bence matematik temelinize bağlı olarak siz karar verin buna. Modüllerde 2400-500 görüyorsanız Cadetpro'ya gerek yok bence. Ama zayıfsanız kesinlikle satın alın. Gerçek sınava yakın sayılar geliyor, CVBN alertleri daha hızlı sadece ordan puan kaybederseniz endişelenmeyin sınavda o kadar hızlı kırmızıya ulaşmıyor. Ben son denemelerde cadetpro'da 2000-2100 civarındaydım. Matematif fizik ise tamamen gelen 2 testten çıkıyor. Soruları anlamaya çalışın. Başarılar şimdiden.Teşekkür ederim, yaptım hepsini. Peki sınava bana gönderecekleri modülden mi çalışmamı tavsiye edersiniz yoksa cadetpro uygulamaları üzerinden mi? Sizce hangisi gerçek sınava daha yakın?