Evet hocam aynı durumdayım. İngilizce sınavı için mail alır almaz yazalım buraya.Ekim ayı içerisinde İngilizce sınavı için planlama yapılacağına dair gelen mailin üzerinden neredeyse 1 ay geçti benimle aynı durumda olup bekleyen var mı?
Merhaba,bekliyorum lütfen
dilerseniz mail adresimi yazayım buradan mesaj atmayı bulamadım çünkü
Bana da gelmedi, gelince buraya yazalimbana dönüş maili gelmedi hala ingilizce için, gelmeyen başka biri var mı?
benim bildiğim thy cadet ilanında bir kural vardı, şu tarihe kadar tescilli olanlar da kabul ediliyor diye, onun amacı eğitim ile çakışmasın diye, diğer havayolları da kabul eder diye düşünüyorum.Benim de Ağustos sonundan beri aynı durumda. Henüz geri dönülmeyen arkadaşlar başvuruda askerlik kısmını 2 yıl tecilli mi gösterdiniz yoksa yapılmış vaziyette mi?
Sorma nedenim ben bedelli askerliğe başvurdum ve henüz yer-zaman açıklanmadı fakat başvuruda yolladığım belgede yani e-devlet üzerindeki “Askerlik Durum Belgesi” ‘nde 31 Aralık 2025 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyordu ve ekstra bir not yoktu. Mail atarak durumu belirttim ama yine bir dönüş olmadı. Başka sıkıntılı bir konu olmadığı için askerlik konusuna takıldıklarından endişelendim. Umarım geri dönülmeme sebebi bu değildir de sadece süreci yavaşlatmışlardır.