Pegasus 2026 başvuruları dönüş maili

benim bildiğim thy cadet ilanında bir kural vardı, şu tarihe kadar tescilli olanlar da kabul ediliyor diye, onun amacı eğitim ile çakışmasın diye, diğer havayolları da kabul eder diye düşünüyorum.

Bir de cv si cadete daha uygun olanlar önden çağrılıp mail atılıp, diğerleri sonraya bırakılıyor olabilir mi,
sizin cv ler nasıl? mail gelmeyenlerin sayısal mı okudunuz sözel mi ? ilk bakışta cadete uygun duruyor mu?
Öyle bir ihtimal de olabilir. Benim lisans mezuniyetim elektrik-elektronik mühendisliği. Farklı bir algoritma ile bakıyor da olabilirler ama başvuruyu gönderme tarihine göre bakılıp dönülmesi en yüksek ihtimal gibi duruyor o zaman şimdilik. Ben ilanın kapanmasına bir kaç gün kala yollamıştım önümde çok kişi vardır.

Öyle bir ihtimal de olabilir. Benim lisans mezuniyetim elektrik-elektronik mühendisliği. Farklı bir algoritma ile bakıyor da olabilirler ama başvuruyu gönderme tarihine göre bakılıp dönülmesi en yüksek ihtimal gibi duruyor o zaman şimdilik. Ben ilanın kapanmasına bir kaç gün kala yollamıştım önümde çok kişi vardır.
Ben de son günden bir önceki gün başvurdum. Bir de benden tekrar sicil belgemi mail atmamı istediler acaba sürecimi yavaşlatmış olabilir mi

Ben de son günden bir önceki gün başvurdum. Bir de benden tekrar sicil belgemi mail atmamı istediler acaba sürecimi yavaşlatmış olabilir mi
Zannetmiyorum hocam hatta kontrol edildiğine dair bir işaret olduğu için bir reaksiyon almayı ben olumlu yorumlardım. Mesela ben mail attım ama yine de bir dönüş olmadı, yoğunluktan dolayı beklettiklerini umuyorum.

Zannetmiyorum hocam hatta kontrol edildiğine dair bir işaret olduğu için bir reaksiyon almayı ben olumlu yorumlardım. Mesela ben mail attım ama yine de bir dönüş olmadı, yoğunluktan dolayı beklettiklerini umuyorum.
Umarım öyledir hocam ya. Yine haber gelirse buradan paylaşalım

Selamlar hocam, benden en son 5 hafta önce adli sicil kaydı belgesini tekrar yüklememi istediler ondan beri hiçbir dönüş yok.
benim de aynı şekilde adli sicil kaydımı tekrar mail attım ama dönüş yapılmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt