Pegasus Geri Dönüş Almadım 2025

KS
H

havadakiler

Yeni Üye
Merhaba,

Pegasus tarafından martta açılan ilana başvurdum, dil belgemi de yükledim. Henüz ne skytest için ne de başka bir konu hakkında mail almadım. Başvuran ve geri dönüş alan var mı? Ya da sürecin zamansal olarak nasıl ilerlediğiyle alakalı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Planlaması hala yapılmayan var mı acaba? Bana hala bir dönüş yapılmadı. Dil belgesi ile başvurmuştum.
Bana da dönüş yapılmadı dil belgesiyle başvurmama rağmen. Mail attım. Şöyle bir yanıt geldi.

Değerli Adayımız,

İlginiz için teşekkür ederiz.

Operasyonel planlamalarımız doğrultusunda tarafınızla iletişime geçileceğini bilginize sunarız.

Planlaması hala yapılmayan var mı acaba? Bana hala bir dönüş yapılmadı. Dil belgesi ile başvurmuştum.
Ben de hala dönüş almadım bekliyorum. Bir sıkıntı yoktur yoğunluktan dolayı planlamada bazı adaylar gecikebilir, muhtemel biz de o talihlileriz diye düşünüyorum.

10 Nisanda ingilizce sinava girip dönüs alan oldumu. 50 soruluk ilk asama olan sinav.
Geri dönüş alan oldu diye biliyorum fakat bana da henüz bir dönüş yapılmadı. 10 Nisan'da girdim sınava.

o zaman geri dönüs yapilir diye umut ediyorum:)
Yorumlar birleştirildi:

Pace sinavi bile 1 haftada degerlendirildi, optik okuyuculu sinav nasil bu kadar sürdü onu anlamadim
Yeni sisteme geçilmiş, bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tek adaylar biz değiliz, kurul bekleyenler, skytest bekleyenler var bunların da planlanması ve mail atılması gerekiyor.
Yorumlar birleştirildi:

Bugün ingilizce yazılı sınav sonucum geldi. Maalesef olumsuz olarak geldi. Bilgilendirme için yazıyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt