Pegasus Geri Dönüş Almadım 2025

KS
H

havadakiler

Yeni Üye
Merhaba,

Pegasus tarafından martta açılan ilana başvurdum, dil belgemi de yükledim. Henüz ne skytest için ne de başka bir konu hakkında mail almadım. Başvuran ve geri dönüş alan var mı? Ya da sürecin zamansal olarak nasıl ilerlediğiyle alakalı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
selamlar ben dil belgesi yükledim. 1 hafta kadar önce skytest planlaması için mail geldi yarın sınava gireceğim
Selam, aynı şekilde benim de yaklaşık bir hafta kadar önce skytest planlamam yapıldı. İlk etapta saat ve gün paylaştılar. Sınavım haftaya ancak hala lokasyon bilgisi paylaşmadılar. Sınavdan ne kadar önce lokasyon bilgisi geldi size? ve herhangi bir belge götürmenizi istediler mi sınava giderken?

İyi günler.

Selam, aynı şekilde benim de yaklaşık bir hafta kadar önce skytest planlamam yapıldı. İlk etapta saat ve gün paylaştılar. Sınavım haftaya ancak hala lokasyon bilgisi paylaşmadılar. Sınavdan ne kadar önce lokasyon bilgisi geldi size? ve herhangi bir belge götürmenizi istediler mi sınava giderken?
lokasyon bana da söylemediler spam kutuma bakıyorum devamlı ama şuanlık bir geri dönüş yok, gün içinde atılıcaktır diye düşünüyorum. Neden bu kadar geç atılıyor anlamıyorum il dışından gelenler de oluyor bu sınava

Sizler hangi günlerde başvuru yapmıştınız? Acaba dönüşleri neye göre yapıyorlar 🤔
İlan açıldığı gün başvurmuştum ben, belki alfabetik bi düzen vardır. Tamamen tahmin tabii.

Ben de 17 sinde başvurmuştum, fakat 19 ve 30 unda başvuran bazı arkadaşlara da davet mailinin geldiğini gördüm. Bu sebeple aslında başvuru tarihine göre almadıklarını düşünüyorum.
Bir de alfabeye göre de değil gibi ama ben de emin değilim. Çünkü "İ" harfinden sonra olan 1-2 kişi görmüştüm diye hatırlıyorum davet maili alan 😄
Sanırım havuzdan rastgele çekiyorlar, ama bu sadece bir tahmin.

Dil belgesi ile başvurup Skytest planlaması bekleyenler için, bu hafta içinde dönüş olanlar oldu mu? Ben ve çevremde konuştuğum kişilere hala Skytest daveti gelmedi.
ben de henüz mail almadım 26 martta başvurmuştum

Dil belgesi ile başvurup Skytest planlaması bekleyenler için, bu hafta içinde dönüş olanlar oldu mu? Ben ve çevremde konuştuğum kişilere hala Skytest daveti gelmedi.
20 Mart'ta başvurdum bana da hala bir dönüş olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt