Pegasus İngilizce retest - IELTS

Başarılar hocam, ben bütçeyi zorlayıp IELTS'e kaydoldum. THY için de işe yarar, orada da PACE'ten retest olacağım birkaç aya.
Pegasus'un yazılı sınavı bence biraz zordu, özellikle grammar'i. 45/50 falan istiyorlar herhalde, ben 40 yapmışımdır diye düşünüyorum ama fail geldi işte.
Sizin nasıl geçmişti sınav?
Benim de fena geçmemişti 40 civarı yapmışımdır o yüzden olumsuz gelince şaşırdım. THY sürecine de girmeyi düşündüğüm için IELTS'e hazırlanmak benim için de en mantıklı seçim gibi şu an.

Konuya açıklık getireyim arkadaşlar.

-Yazılı sınavındaki ilk hakkınızdan sonra olumsuz almanız durumunda kendiniz belirtilen süre içerisinde belge alıp yollayabiliyorsunuz.
-Eğer belgeyi alamazsanız planlama doğrultusunda re-test hakkınız için tarafınıza mail gelecektir.
-2. hakkınızda da kalırsanız, tekrar belge yollama süresi veriliyor. Bu süre içerisinde belgenizi alıp gönderdiğinizde süreciniz bir sonraki aşama ile devam ediyor.
-Eğer 2. sınav olan iTEP'ten kalırsanız(speaking, listening sınavı) bu sefer iTEP Academic Plus kabul edilmiyor, IELTS ve TOEFL IBT kabul ediliyor. Bu belgelerden herhangi birini yine size bildirilen süre içerisinde göndermeniz durumunda süreciniz bir sonraki aşama ile devam ediyor.

Hepinize başarılar diliyorum.
merhabalar,
-Eğer 2. sınav olan iTEP'ten kalırsanız(speaking, listening sınavı) bu sefer iTEP Academic Plus kabul edilmiyor, IELTS ve TOEFL IBT kabul ediliyor.
bu durumdan emin misiniz? Çünkü ikinci sınav olan itepten kalırsam itep akademik plus sınavına hazırlanacaktım. Pegasus 'un bu şekilde bir paylaşımını da bulamadım. Siz nereden öğrendiniz acaba?

Merhaba, pegasusun ingilizce sınavının içeriği havacılık temalı sorular mı yoksa dümdüz ingilizce testi mi oluyor ? Bir de yazılı sınav demişsiniz ama çoktan seçmeli olmuyor mu?
çoktan seçmeli oluyor. havacılık temalı değil genel ingilizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt