Hocam müsait bir zamanda mollymawk süreci için açılan başlık altına yazacağım.Mollymawk ile alakalı tecrübelerinizi yazar mısınız hocam acaba
Hocam müsait bir zamanda mollymawk süreci için açılan başlık altına yazacağım.Mollymawk ile alakalı tecrübelerinizi yazar mısınız hocam acaba
Heyecanla bekliyorum hocam teşekkürler.Hocam müsait bir zamanda mollymawk süreci için açılan başlık altına yazacağım.
E-Posta üzerinden iletildi. Kontrol etmeniz rica olunur.Bugün Mollymawk sürecini tamamladım ve İstanbul'da yapılacak olan psikolog görüşmesi için randevum ayarlandı. Bu süreçteki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. İlgili kaynakları benimle de paylaşabilirseniz mutlu olurum.
Hocam süreç hakkında bilgi verir misiniz acaba? kaç gün çalıştınız şuan hangi aşamadasınız vs. gibi. özelden de yazabilirsiniz.Hocam müsait bir zamanda mollymawk süreci için açılan başlık altına yazacağım.
Teşekkürler hocam. Şuan hangi aşamadasınız acaba? İngilizce konusunda biraz detay verir misiniz acaba? En korktuğum kısım o maalesefHocam sürecin bir parçası olarak çok detaylı bir bilgi aktarımı yapmaktan kaçınıyorum. Genel olarak verilen deneme modülleri time sharing ve working memory kısımları için gayet yeterli olmakta. Time sharing için biraz daha kompleks işlemlere çalışmanız iyi olur. Molly Örümcek için deneme modülleri gerçek sınava göre fazla basit kalmakta bu kısım için kendiniz video kayıtlarını vb. hızlandırarak çalışabilirsiniz. Başarılar.
Hocam bana da atabilir misiniz? Teşekkürler
E-postanızı kontrol ediniz.Merhabalar bana da iletmeniz mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim.