THY Sağlık İlaç ve Depresif Bozukluk Tanısı

frk98

Yeni Üye
Merhabalar,

10 yıl önce sınav stresi sebebiyle sadece 1 ay psikiyatrik ilaç tedavisi aldım ve bunun dışında tedavi ve ilaç kullanımı olmadı ancak yineleyen depresif bozukluk olarak tanı girilmiş ancak muhtemelen yanlış girildi.Çünkü 10 seneden beri başka hiçbir durumum olmadı.Doktorumu buldum, tanının düzeltilmesini isteyeceğim.Düzeltilmiş tanı kodu ve bunun yanında SHGM tescilli bir hastaneden de olumlu rapor aldığım durumda THY hekimi tarafından geçirilebilir miyim?

İzleyeceğim bu yok mantıklı mı bunun haricinde bana önereceğiniz bir süreç var mı?

ilaç reçetesi neydi? ilaç kullanımı problem olabilir duruma göre
Efexor adında 150 mg bir ilaç idi.10 yıl önce ve sadece 1 ay olması gözardı mı ediliyor?Önemli olan hiçbir türlü psikolojik geçmiş olmaması mı?

Efexor adında 150 mg bir ilaç idi.10 yıl önce ve sadece 1 ay olması gözardı mı ediliyor?Önemli olan hiçbir türlü psikolojik geçmiş olmaması mı?
kabin için son 3 yıla bakılıyor. kokpit için all time bakılıyor diye biliyorum. ilaç kullanımı problem yaratabilir, uçuş hekimine danışmanızı öneririm.

kabin için son 3 yıla bakılıyor. kokpit için all time bakılıyor diye biliyorum. ilaç kullanımı problem yaratabilir, uçuş hekimine danışmanızı öneririm.
SHGM onaylı hastanedeki doktor kullandığım ilaç dolayısıyla çok sorun olmayacağını ama ayrıca test yapılıp sonucuna göre nihai karar verilir dedi ama bunu Class-1 için söyledi benim için önemli olan Class-1 almama rağmen THY hekimi eler mi bunu merak ettim.Teşekkür ediyorum açıklama için

SHGM onaylı hastanedeki doktor kullandığım ilaç dolayısıyla çok sorun olmayacağını ama ayrıca test yapılıp sonucuna göre nihai karar verilir dedi ama bunu Class-1 için söyledi benim için önemli olan Class-1 almama rağmen THY hekimi eler mi bunu merak ettim.Teşekkür ediyorum açıklama için
rica ederim, thy bu konularda çok katı olabiliyor. ilaç kullanımı olup ön sağlığa giden arkadaşlar yorum yaparsa çok daha sağlıklı olur. başarılar dilerim

Class 1 iniz olsa bile eleniyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt