THY Sağlık Kriterleri 2024 [ESKİ]

9-10 yıl önce aldığım dikkat eksikliği hapı ve 3 psikiyatri muayenesi sizce çok riskli mi? doktor bişeyin yok istiyosan kullan minvalinde konuştuğu için il sağlık müdürlüğünden sildireceğim. Bu sildirme işlemi ne kadar sürüyor ve olumsuz dönüş alan var mı?
Merhaba sildirebildiniz mi veya bir gelişme var mı durumla alakalı

Merhaba sildirebildiniz mi veya bir gelişme var mı durumla alakalı
merhaba, il sağlık müdürlüğüne postayla talep gönderdim olumsuz sonuçlandı. Silmediler yani. Çünkü kanıtım yokmuş. Tanıdıklarla görüştüm, eğer bir doktordan yazı, rapor ya da dikkat testi vs yapıp o sonuçla beraber yine il sağlık müdürlüğüne başvuru yaparsam olurmuş. Hatta kendiler şöyle dediler hızlı sonuç gerekiyorsa direkt cimere gönderebilirmişim. ne sildirmek istiyosanız onu kanıtlayıcı bir belgeyi mutlaka ekleyin

@rachelearl,merhaba bir gelişme var mı aceba? bende suan saglık asamasını beklıyorum
merhaba, gelişme yok çünkü ben daha o aşamaya gelmeden işimi sağlama almak istediğim için sildirme işlemine devam ediyorum.

size nasıl ulaşabilirim :') telegram kullanıyor musunuz ? burada mesaj gönderemiyorum
telegram kullanmıyorum maalesef, mesaj konusunda @admin belki yardımcı olabilir. Burada herhangi bir iletişim adresimi paylaşmak istemediğimden yazamıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt