PACE (DLR) ATPL.TV PACE Math ve Physics Hk.

atpl.tv'deki sorulara nasıl ulaşabiliriz acaba. üyelik istiyor. sıradan birisi üye olabilir mi bilgileri sallayıp mı üye olacağız hepsi bir kuruma aidiyet istiyor. yoksa ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri
Yok hocam kurumla ilişiğiniz olmasına gerek yok normal bilgilerinizle alabilirsiniz

atpl.tv'deki sorulara nasıl ulaşabiliriz acaba. üyelik istiyor. sıradan birisi üye olabilir mi bilgileri sallayıp mı üye olacağız hepsi bir kuruma aidiyet istiyor. yoksa ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri
aylik ucreti var. ben 600tl verip almistim. ücretsiz uyelikte sanirim belirli sorulari veriyor demo olarak. tum sorulari göremiyorsunuz.

aylik ucreti var. ben 600tl verip almistim.
Evet öyleymiş. satın aldım ben de.

Arkadaşlar yasak mı bilmiyorum burada link paylaşımı ama ben youtube'da şöyle bir video listesi bulmuştum. 6 videoluk dlr soru çözümü ben izledim hepsini bayağı işime yaradı. Anlatan kişi Türkçe anlatıyor isteyen bakabilir.

aklınızdaki kalan soruları ve soru tiplerini mail olarak atarsanız ekleme yapalım sisteme
çok zor adminim joystick modülünden çıktığımda hiç bir şey hatırlamıyordum bile. mental olarak harbiden yoruyor sınav.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt