KS mtaskasn Yeni Üye Katılım 27 Şub 2026 Mesajlar 2 Beğeni 0 24 Haz 2026 Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #1 Merhabalar, Bu aşama sırasında ellerimizi kullanabiliyor muyuz? Mesela koridor 5 ve 7 dolu olarak geldi parmaklarımızı 5 ve 7 nin üstüne koymamıza izin var mı ? Teşekkürler
Merhabalar, Bu aşama sırasında ellerimizi kullanabiliyor muyuz? Mesela koridor 5 ve 7 dolu olarak geldi parmaklarımızı 5 ve 7 nin üstüne koymamıza izin var mı ? Teşekkürler
Çözüm legens8ldier 24 Haz 2026 Merhaba. Hayır, el ya da parmakla ekranda kapatma yapılmıyor. Kapalı koridorların numaralarını kodlayarak aklımda tutuştum ben.
Merhaba. Hayır, el ya da parmakla ekranda kapatma yapılmıyor. Kapalı koridorların numaralarını kodlayarak aklımda tutuştum ben.
legens8ldier Aktif Üye Katılım 13 Şub 2026 Mesajlar 14 Çözümler 1 Beğeni 3 24 Haz 2026 Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #2 Merhaba. Hayır, el ya da parmakla ekranda kapatma yapılmıyor. Kapalı koridorların numaralarını kodlayarak aklımda tutuştum ben. Oyla 0 Downvote Çözüm
Merhaba. Hayır, el ya da parmakla ekranda kapatma yapılmıyor. Kapalı koridorların numaralarını kodlayarak aklımda tutuştum ben.