• Tüm Türkiye'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizle.

CADET mevcut tum seviyedeki adaylar icin iptal edildi

umarım bu sefer 2 yıl sürmez o çok kötü olur 1,2 ay sonra açılsa yeni ilan keşke
Umarım dediğiniz gibi olur. Yaş dolayısıyla sıkıntıya girecek bir sürü aday var, umarım onlara problem yaşatmayacak şekilde açılır

Umarım dediğiniz gibi olur. Yaş dolayısıyla sıkıntıya girecek bir sürü aday var, umarım onlara problem yaşatmayacak şekilde açılır
evet dediğiniz gibi yaş, çok büyük problem olur umarım küçük bir gecikme ile bu süreci atlatırız

Hocam yaştan ötürü problem yaşayabileceklerde biri benim umarım hemen açılır 1 2 ay içerisinde. Hakkımızda en iyisi olsun umarım

THY bu altyapıyı kurmak için milyonlarca lira harcadı, cadet sisteminden tamamen vazgeçmezler fakat anlaşılan tüm süreçler pandemi döneminde olduğu gibi bir süre askıya alınmış gözüküyor.

Yaşla alakalı sorun yaşayacak arkadaşlar için yaziyorum; hayatta etki gücünüzün olmadığı hiçbir şey için üzülmeyin. En kötü ihtimalde sunexpress için hazırlanırsınız. Her şey gönlünüzce olsun.

Şahsen ben bu iş ilanını tek çıkış kapım olarak görüyordum şu anki durumumu düşününce. Çok kötü oldu. Umarım uzun bir süre geçmeden bu süreci devam ettirirler de yaş kriteri engel olmaz.

Şahsen ben bu iş ilanını tek çıkış kapım olarak görüyordum şu anki durumumu düşününce. Çok kötü oldu. Umarım uzun bir süre geçmeden bu süreci devam ettirirler de yaş kriteri engel olmaz.
Umarım umarım hocam. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Lütfen üzülmeyin

inanılmaz bir ahrazlık gerçekten. Aldığım uçak biletleri yandı ona mı sinirleneyim yoksa aylardır çalışıp boş yere vakit harcadığıma mı yanayim. Uykudan uyanıp çalıştığım günlere acıyorum gerçekten. Belliydi 20 nisandaki süreçleri yok rezervasyon var diye iptal etmeler falan full yalan dolan. Çok şaşırdım ve cidden sinirlendim emeğine yazık herkesin. Yakın tarihte açacaklarını sanmam 30 yaş sınırına takılırım açılana kadar ve bu şekilde süreç benim için bitti artık. Emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt