CRM ve Kurul Mülakatı Dil Belgesi Hk.

darkngt

Yeni Üye
Şu anda crm sürecine hazırlanmaktayım ancak herhangi bir dil belgesi için başvurmadım. CRM sonucuna göre başvurmayı düşünüyorum ancak crm ve kurul mülakatı arasındaki zamanı bilmiyorum, olası durumda yetişmeme ihtimali var mı, dil belgesi alan arkadaşlar ne zaman başvuruyor genelde kaç günde sonuçları açıklanıyor. Teşekkür ederim.

Yetkinlik Değerlendirmesi(CRM) aşamasına girdiğiniz günden itibaren ingilizce belge ibrazı için 1 ay süreniz oluyor. Yetkinlik Değerlendirmesi yaklaşık 2 hafta içerisinde açıklanıyor. Yani belge ibrazı için yaklaşık 2 hafta süreniz olacaktır.

Yetkinlik Değerlendirmesi(CRM) aşamasına girdiğiniz günden itibaren ingilizce belge ibrazı için 1 ay süreniz oluyor. Yetkinlik Değerlendirmesi yaklaşık 2 hafta içerisinde açıklanıyor. Yani belge ibrazı için yaklaşık 2 hafta süreniz olacaktır.
teşekkür ederim

merhaba ben crm den olumlu dönüş aldım ama dil belgesini 20 gün içinde ilan edemedim süreç şu an sonlanacak tekrar başvurduğumda kuruldan mı başlayacağım yoksa baştan mı bilgisi olan var mı?
Merhaba, süreç nasıl ilerledi acaba, geç teslim etme gibi bir imkanınız oldu mu ? Belgeyi kabul ettiler mi yoksa yeni ilanı mı bekleyeceksiniz ?

Merhaba, süreç nasıl ilerledi acaba, geç teslim etme gibi bir imkanınız oldu mu ? Belgeyi kabul ettiler mi yoksa yeni ilanı mı bekleyeceksiniz ?
1.5 ay sonra teslim edebildim dil belgemi eleme maili gelmedi bende şaşırdım. Kurul re-testte bekliyorum şu anda ayrıyetten dil belgemi yüklediğim gibi mail attım ve hemen randevu maili ilettiler beş gün sonrasına davet iletilmişti. Hazırlanamadım yeterince de kurul mülakatına öyle girmiştim. Şu an hazırlanıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt