KS
Hocam çok teşekkürler, size de başarılar dilerim. Retest mülakatınızda bir önceki mülakat gibi neye uğradığınızı şaşırmayacaksınız öncelikle. Artık oyunu, kuralları, nasıl bir süreç olduğunu biliyorsunuz bu sebeple kendinize hep bunu hatırlatın bence. Bekleme salonunda içimden kendime hep bunları söylüyordum. :) İlk aşamaya başlarken üçlü grup tartışmasında ilk sözü ekip arkadaşlarım direkt bana verdi. Muhtemelen ekipteki tek kadın olduğum için arkadaşlar sürekli bunu yapıyordu her iki mülakatımda da. :) Birden stres olduğumu hissedince sözümü kısa kesip, kendimi yatıştırmaya odaklandım diğerleri konuşurken. Nefes kontrolü egzersizlerine bakabilirsiniz. Onun dışında bir noktada kendinize güvenmeye başladığınızda bence stres de yavaş yavaş azalıyor, bu nedenle özellikle case’leri okurken doğru not almak çok önemli. Ben bir taraftan okurken bir taraftan da hep önemli noktaları not aldım, oyun kurallarını, bütçeyi sayfanın neresinde toplayıp takip edeceğim gibi bir sayfa düzeni kurguladım kendime orada. Bu genel olarak hakimiyetimi ve özgüvenimi arttırdı bir önceki mülakata göre. Bu sebeple dağınık not almamak da bence çok önemli. Başarılar.Selamlar hocam, öncelikle sizi tebrik eder ve önünüzdeki süreçlerde de başarılar dilerim. CRM retest bir aday olarak size sormak istediğim bir konu var. İlk mülakatınızda genel olarak bir odak problemi yaşadığınızdan ve okuduğunuzu anlayamama probleminden bahsetmişsiniz. Bu konuda ben de ilk mülakatımda problemler yaşadım. Bu konu etrafında, stres seviyenizi kontrol etmek dışında kullandığınız farklı bir yöntem var mıydı veya başka neler tavsiye edebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.